ΤΟΠΙΚΑ

Πτώμα 40χρονου άνδρα στο Χορευτό

πτώμα-40χρονου-άνδρα-στο-χορευτό-97184

Ολα τα ενδεχόμενα ανοικτά από το Λιμεναρχείο για το μακάβριο εύρημα

Νέο θρίλερ… με πτώμα άντρα, αυτή τη φορά στο Χορευτό, που εντοπίστηκε χθες το πρωί από άνδρες του Λιμενικού Σταθμού Αγ. Ιωάννη.

Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά για το Λιμεναρχείο Βόλου που έχει αναλάβει τις έρευνες, ενώ εξαιτίας της προχωρημένης σήψης και αποσύνθεσης πέπλο μυστηρίου καλύπτει την ταυτότητα του νεκρού. Πρόκειται για το δεύτερο πτώμα που εντοπίζεται στο Βόλο σε διάστημα μίας εβδομάδας. Το πρώτο είχε εντοπιστεί την προηγούμενη Τετάρτη στη Λύρη και ακόμη δεν έχει γίνει αναγνώριση.

Το πτώμα του άνδρα, ηλικίας μεταξύ 35 – 45 χρόνων και αγνώστου μέχρι στιγμής ταυτότητας, εντοπίστηκε χθες το πρωί σε ακτή στο Χορευτό από άνδρες του Λιμενικού. Αμέσως σήμανε συναγερμός. Οι άνδρες του Λιμενικού Σταθμού Αγίου Ιωάννη Μουρεσίου που ειδοποιήθηκαν σχετικά από διερχόμενο, έσπευσαν στην περιοχή όπου εντοπίστηκε το πτώμα στην άμμο, σε σημείο που σκάει το κύμα στην παραλία του Χορευτού.

Το πτώμα εκτιμάται ότι ανήκει σε άνδρα ύψους περίπου 1.80 μ., ήταν γυμνό από τη μέση και πάνω, έφερε δε τατουάζ στη δεξιά ωμοπλάτη με αχνά χαρακτηριστικά και φορούσε παντελόνι φόρμας χρώματος μαύρου και κάλτσες.

Από τη μακροσκοπική εξέταση δεν διαπιστώθηκαν τραύματα ή άλλες κακώσεις, γεγονός που απομακρύνει μεν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, αλλά ωστόσο δεν μπορεί να το αποκλείσει, καθώς όλα τα σενάρια παρέμεναν ανοιχτά χθες για το Λιμεναρχείο Βόλου.

Οι έρευνες θα συνεχιστούν τις επόμενες μέρες, ενώ τόσο το πτώμα που εντοπίστηκε χθες στο Χορευτό, όσο και αυτό στην περιοχή της Λύρης, μεταφέρθηκαν προσωρινά στο Νοσοκομείο Βόλου και αύριο Δευτέρα στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία στη Λάρισα για νεκροψία – νεκροτομή αλλά και ειδικές εξετάσεις και εξέταση DNA.

Από το Λιμεναρχείο Βόλου χθες πάντως απευθύνθηκε έκκληση σε όποιον τυχόν γνωρίζει ο,τιδήποτε σχετικά με την ταυτότητα του πτώματος να επικοινωνήσει τηλεφωνικώς με το κεντρικό Λιμεναρχείο και το γραφείο ανάκρισης στα τηλέφωνα 108-2421028888.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου