ΤΟΠΙΚΑ

Πανηγυρίζει η Μονή Ταξιαρχών

πανηγυρίζει-η-μονή-ταξιαρχών-108735

Πανηγυρίζει αύριο η Ιερά Μονή Παμμεγίστων Ταξιαρχών Αγίου Γεωργίου Νηλείας Πηλίου, με αφορμή την εορτή της Συνάξεως των Ασωμάτων Δυνάμεων.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα σήμερα στις 5.30 μ.μ. θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, μετ᾿ αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος, χοροστατούντος του Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου. Ανήμερα της γιορτής θα τελεστούν ο Όρθρος και πανηγυρική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Πρωτοσύγκελου της Μητροπόλεως Αρχιμ. Δαμασκηνού Κιαμέτη, ο οποίος θα κηρύξει τον θείο λόγο. Στις 5 μ.μ. θα τελεστεί ο Πανηγυρικός Εσπερινός αποδόσεως της εορτής και η Παράκληση στους Παμμεγίστους Ταξιάρχες Μιχαήλ και Γαβριήλ

Την άνοδο των προσκυνητών θα διευκολύνει λεωφορείο, που θα ξεκινήσει σήμερα στις 4.30 μ.μ. από τη Νομαρχία, με επόμενες στάσεις στα Δικαστήρια και στο Νοσοκομείο.

Πανηγυρίζουν επίσης: ο Ιερός Ναός Παμμεγίστων Ταξιαρχών Παλαιού Κοιμητηρίου, όπου σήμερα θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, μετά Θείου Κηρύγματος, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Χριστοφόρου Καρδατζή και αύριο Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου Αρχιμ. Μαξίμου Παπαϊωάννου, ο οποίος θα ομιλήσει.

Ο Ιερός Ναός Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μηλεών. Σήμερα θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, μετά Θείου Κηρύγματος και αύριο Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Επιφανίου Δημητρίου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ο Ιερός Ναός Παμμεγίστων Ταξιαρχών Τσαγκαράδας. Σήμερα θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, μετά Θείου Κηρύγματος, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Ιουστίνου Κωνσταντά και αύριο Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Ιεροκήρυκος Αρχιμ. Παμφίλου Κοιλιά, ο οποίος θα κηρύξει, τον Θείο Λόγο.

Ο Ιερός Ναός Παμμεγίστων Ταξιαρχών Σέσκλου. Σήμερα θα τελεστεί
Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, μετά Θείου Κηρύγματος, προεξάρχοντος του Πρωτοσυγκέλλου Αρχιμ. Δαμασκηνού Κιαμέτη και αύριο Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Ιγνατίου Αναγνωστοπούλου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο
Πανηγυρίζει, επίσης, η 111 Π.Μ. της Νέας Αγχιάλου. Το εσπέρας θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, μετά Θείου Κηρύγματος, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Ιγνατίου Αναγνωστοπούλου και ανήμερα θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Πρωτ. Χαριλάου Παπαγεωργίου, ο οποίος θα ομιλήσει.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου