ΤΟΠΙΚΑ

Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού είναι πλέον μόνο στο πρωτάθλημα και για την πρώτη νίκη

το-ενδιαφέρον-του-ολυμπιακού-είναι-πλ-851206

Τώρα το μόνο μας ενδιαφέρον είναι στραμμένο στο πρωτάθλημα, λένε στον Ολυμπιακό, θέλοντας καλές εμφανίσεις όπως η προχθεσινή στο κύπελλο, αλλά κυρίως θέλουν αποτελέσματα… και το καλύτερο, θέλουν την Κυριακή στο Βόλο την πρώτη νίκη κόντρα στην Κέρκυρα.
Αυτό άλλωστε ευχήθηκε και ο προπονητής Κώστας Σταματίου μετά το προχθεσινό ματς με τον Ατρόμητο, όπου για μια ακόμη φορά δικαιώθηκε από τις επιλογές και το ρίσκο του, καθώς η ομάδα έχοντας αλλάξει 8 από τους 11 παίκτες όχι απλά πήγε καλά, αλλά εντυπωσίασε και κέρδισε την εμπιστοσύνη του κόσμου…
«Πλέον στο μυαλό μας κυριαρχεί ο αγώνας με την Κέρκυρα, μία ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει φέτος στη Β’ Εθνική, αλλά την οποία πρέπει να κερδίσουμε για να πάρουμε το πρώτο μας «τρίποντο» για τη σεζόν που διανύουμε. Τουλάχιστον με τον Ατρόμητο δείξαμε πως είμαστε σε καλή κατάσταση κι αισιοδοξώ πως την Κυριακή θα δώσουμε χαρά στον κόσμο μας», τόνισε ο Σταματίου που χαρακτήρισε ευχάριστο πονοκέφαλο το ότι οι εναλλακτικές λύσεις αποδεικνύονται αξιόπιστες.

Μετά το προχθεσινό ματς έκανε δηλώσεις και ο κορυφαίος ίσως ερυθρόλευκος, ο Γιάννης Κατσαρός, τονίζοντας ότι “η ομάδα έδειξε ένα μέρος των πραγματικών δυνατοτήτων μας».
Ο Κατσαρός που ήταν και ο σκόρερ προχθές… ήταν και άτυχος, καθώς χτύπησε και μάλιστα αναγκάσθηκε να παίξει τραυματίας και στην παράταση, αφού είχαν γίνει οι αλλαγές . Για πολλούς η απόδοση του Κατσαρού προχθές ήταν έκπληξη, αλλά ο ίδιος τόνισε: “Σημασία έχει να μην είναι ένας καλός, γιατί δεν θα φανεί… Σημασία είναι να έχει όλη η ομάδα καλή λειτουργία και απόδοση και σιγά σιγά αυτό θα γίνει”…
Ο Γιάννης Κατσαρός άλλωστε έχει μεγάλη εμπειρία στα γήπεδα και γι’ αυτό όλοι περίμεναν να δείξει την αξία του. Την τελευταία 12ετία έχει σταθερή πορεία και συνολικά 280 συμμετοχές στα επαγγελματικά πρωταθλήματα, εκ των οποίων οι 42 στην Α Εθνική.
Γεννημένος τον Ιούλιο του 78 στην Αθήνα ο Κατσαρός έκανε το πρώτο του δελτίο στην Ακαδημία “Γιώργος Κούδας” στη Θεσσαλονίκη, όπου είχε μετακομίσει το 1983.
Σε ηλικία 17 ετών γίνεται διεθνής με τους Νέους… πηγαίνει στον Πιερικό μαζί με άλλους δυο νεαρούς της Ακαδημίας (κάνει ντεμπούτο στο κύπελλο Πιερικός-Χανιά 1-1 και σκοράρει) και παίζει σε 16 ματς Β εθνικής (ντεμπούτο 29/10/95 Παναργειακός -Πιερικός 0-0 ), ενώ συνεχίζει στον Αγροτικό Αστέρα και μετέπειτα πάει στην Κρύα Βρύση…
Δυο καλές χρονιές όπου ξεχωρίζει για την εκρηκτικότητα την διεισδυτικότητα και το καλό σουτ του ανοίγουν την πόρτα της Α΄ Εθνικής, καθώς πηγαίνει στον Πανιώνιο και παίζει πρώτο ματς στις 23/9/2000 κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Στον Πανιώνιο ο Ζόραν Φιλίποβιτς του αλλάζει θέση και από επιθετικός καθιερώνεται ως δεξί χαφ, ενώ η ταχύτητά του τον φέρνει όχι πάντα και πιο πλάγια.
Φεύγοντας από τη Νέα Σμύρνη πάει Β Εθνική και στα Γιάννινα όπου κερδίζει άνοδο ξαναπαίζει στην Α με τον ΠΑΣ, ενώ ο επόμενος σταθμός είναι ο Ηλυσιακός με προπονητή τον Γ. Δώνη.
Μισή χρονιά στη Θράκη, άλλη μισή στην Καλαμάτα, αλλά πλήρης σε συμμετοχές και τελευταίος σταθμός πριν το Βόλο από το 2006 το Αγρίνιο, όπου παίζει σχεδόν όλα τα ματς στον Παναιτωλικό και πέρσι σε 32 αγώνες πρωταθλήματος πέτυχε και 9 γκολ… Πάντως και για την Κυριακή ο Κατσαρός υπολογίζεται, όπως και οι Χαϊκάλης, Ντίλτον που φαίνεται να ξεπερνούν τους τραυματισμούς.

Παρασκευάς σφυρίζει με Κέρκυρα
Ο Συμεών Παρασκευάς από την Θεσσαλονίκη ορίσθηκε να διευθύνει το Κυριακάτικο παιγνίδι του Ολυμπιακού με την Κέρκυρα. Ο Θεσσαλονικιός είχε σφυρίξει στο Βόλο 18/12/2005 το ματς Ολυμπιακού -Ηλυσιακού 3-1, ενώ πέρσι είχε σφυρίξει στα ματς:
Σέρρες-ΠΑΣ Γιάννινα 3-3
Πανθρακικός -Λεβαδειακός 1-2
Νίκη -Καλλιθέα 1-0 και
Πανθρακικός-Εθνικός Αστέρας 2-1.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου