ΤΟΠΙΚΑ

Σχόλια – Ειδήσεις – Παράπονα – Επιστολές

σχόλια-ειδήσεις-παράπονα-επιστο-851206

Μικρή η παραγωγή…
Η προχθεσινή βροχή ήταν σταγόνα στον… ωκεανό για την ελαιοκαλλιέργεια, η παραγωγή της οποίας εκτιμάται ότι και φέτος θα είναι μειωμένη σε επίπεδο Νομού. Το ίδιο μειωμένη ήταν και η φετινή παραγωγή στο βαμβάκι, με τη μείωση να ξεπερνά το 10% σε σύγκριση με πέρυσι, αν και όπως επισημαίνουν οι ειδικοί, η εξαιρετική ποιότητα του προϊόντος που έχει παραχθεί, μπορεί να εξισορροπήσει σε μερικό βαθμό την οικονομική ζημιά που θα προκληθεί εξαιτίας τη μειωμένης παραγωγής.
Α.Τ.

Λείπουν μηχανικοί…
…Πολύς λόγος γίνεται ανάμεσα στην πλειοψηφία και τη μειοψηφία για τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται στη δρομολόγηση κατασκευής σημαντικών έργων υποδομής στο Νομό που είναι ευθύνη της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης. Στον αντίποδα ωστόσο ελάχιστη συζήτηση γίνεται για την ελλιπή στελέχωση των υπηρεσιών με εξειδικευμένο επιστημονικό δυναμικό, που θα είναι σε θέση να φέρει σε πέρας αυτόν τον τεράστιο όγκο δουλειάς, ενόψει μάλιστα και του Δ΄ ΚΠΣ.
Α..Τ.

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις
Με κανένα τρόπο οι κάτοικοι της οδού Ολυμπιάδος δεν αποδέχονται τη λειτουργία υποσταθμού της ΔΕΗ στο υπόγειο παρακείμενης των σχολείων πολυκατοικίας. Χθες μάλιστα μαζί με τους περίοικους της γειτονιάς διαδήλωσαν και οι μαθητές των σχολείων. Οι κάτοικοι της περιοχής γνωστοποίησαν με δηλώσεις τους στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι θα εξαντλήσουν όλες τις βαθμίδες της ελληνικής δικαιοσύνης και στη συνέχεια, αν χρειαστεί, θα προσφύγουν και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο. Μάλλον το έχουν πάρει πολύ ζεστά το θέμα. Οπότε θα έχουμε πολλά επεισόδια στο σήριαλ της αντιπαράθεσης.
Χ.Μ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου