ΤΟΠΙΚΑ

Μετρούν αντίστροφα για την πρεμιέρα στην Αρτέμιδα

μετρούν-αντίστροφα-για-την-πρεμιέρα-σ-851206

Πρεμιέρα την Κυριακή για την Α2 Εθνική κατηγορία μπάσκετ γυναικών και στην Αρτέμιδα μετρούν αντίστροφα για το τζάμπολ. Οι κοκκινόμαυρες ξεκινούν την φετινή τους «περιπέτεια» στο πρωτάθλημα με δύσκολη αποστολή στη Λάρισα, απέναντι σε μια ομάδα που αντιμετώπισαν και κέρδισαν στο κύπελλο, αλλά δεν αναμένεται να παρουσιαστεί με τις ίδιες αδυναμίες.
Συγκεκριμένα φιλοξενούνται από την Ολυμπιάδα του Βολιώτη προπονητή Κώστα Ξενοκώστα και ετοιμάζονται να κατακτήσουν ακόμη ένα θεσσαλικό ντέρμπι, για το πρωτάθλημα αυτή την φορά, και να κάνουν το ιδανικότερο «μπάσιμο» στην διοργάνωση. Απαντες στη βολιώτικη ομάδα αισιοδοξούν για το πρώτο παιχνίδι, αλλά και γενικότερα για την παρουσία της Αρτέμιδος την φετινή σεζόν. Οι κοκκινόμαυρες ανεβάζουν τον πήχη των φιλοδοξιών τους και, παρά τα όποια προβλήματα τραυματισμών παρουσιάστηκαν κατά την προετοιμασία, δηλώνουν ότι θα τα δώσουν όλα για να πετύχουν τους στόχους τους. Πέρυσι πρωταρχικός στόχος ήταν η παραμονή, ενώ φέτος θα κυνηγήσουν την υπέρβαση.
Οσον αφορά στο ματς με την Ολυμπιάδα, η Αρτεμις ήταν η νικήτρια στο μεταξύ τους παιχνίδι για την Α’ Φάση του κυπέλλου, που διεξήχθη στο κλειστό του Αδαμόπουλου. Βέβαια το παιχνίδι του πρωταθλήματος θα είναι εντελώς διαφορετικό και οι Βολιώτισσες περιμένουν τις γηπεδούχες πιο «δυνατές».
Στο ιατρικό δελτίο οι Σοφία Παπασταύρου και Σταυρούλα Βαΐτση θα λείψουν από το Κυριακάτικο ντέρμπι στο κλειστό της Λάρισας. Αμφότερες ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς, στον αγκώνα η πρώτη και στην μέση η δεύτερη, και αναμένεται από την ερχόμενη Δευτέρα να ξεκινήσουν σιγά σιγά να μπαίνουν στην προπόνηση. Από κει και πέρα οι υπόλοιπες παίκτριες είναι ετοιμοπόλεμες και θα βρίσκονται κανονικά στην διάθεση του τεχνικού τιμ.
Η Αρτεμις μπαίνει από νωρίς στα δύσκολα, καθώς η ερχόμενη εβδομάδα περιλαμβάνει τρία συνεχόμενα παιχνίδια, που θεωρούνται ντέρμπι και αρκετά καθοριστικά για την συνέχεια. Το πρώτο θα είναι αυτό με την Ολυμπιάδα στη Λάρισα, το δεύτερο την Τετάρτη με την Πυλαία για το κύπελλο στον Βόλο, ενώ την Κυριακή ακολουθεί ντέρμπι με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στο κλειστό του Αδαμόπουλου.

Εγγραφές στις Ακαδημίες
Ξεκίνησαν οι εγγραφές στις Ακαδημίες της Αρτέμιδος. Οι προπονήσεις γίνονται στο κλειστό του Αδαμόπουλου και στο 6ο Λύκειο. Οσα κορίτσια από 8 έως 14 ετών θέλουν να εγγραφούν στα τμήματα της ομάδας, να επικοινωνούν με τους προπονητές υποδομών Πάρι Λότφι, Σοφία Παπασταύρου και Χρήστο Αθανασιάδη στα τηλέφωνα: 2421030642, 6977987128 και 6973043556.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου