ΤΟΠΙΚΑ

Σχόλια – Ειδήσεις – Παράπονα – Επιστολές

σχόλια-ειδήσεις-παράπονα-επιστο-851206

Το πρόγραμμα ΣΥΝ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ
…Και όμως υπάρχουν συμπολίτες που έχουν μνήμη ελέφαντα. Όπως ο ηλικιωμένος συμπολίτης που μας περίμενε χθες πρωί- πρωί, για να μας υπενθυμίσει ότι η διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου είχε προαναγγείλει προ μηνών ότι από Σεπτέμβριο θα ξεκινούσε η υλοποίηση και στο Βόλο του προγράμματος ΣΥΝ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ, που προβλέπει, εκτός των άλλων, τη μείωση του εισιτηρίου σε πολλές διαδρομές των αστικών λεωφορείων, την πύκνωση των δρομολογίων προς τις ακραίες συνοικίες κ.α.
Α.Τ.

Οι νέες ταυτότητες
Πολλοί είναι αυτοί που έχουν σπεύσει να προμηθευτούν τις καινούργιες αστυνομικές ταυτότητες. Για το λόγο αυτό οι αρμόδιοι των ΔΟΥ στο Βόλο υπενθυμίζουν τους συναλλασσόμενους ότι, προκειμένου να αποφύγουν την ταλαιπωρία κατά την περίοδο υποβολής των φορολογικών δηλώσεων, καλό θα ήταν τώρα που είναι ακόμα νωρίς να σπεύσουν να το δηλώσουν στο αρμόδιο τμήμα του Μητρώου στις Εφορίες.
Α.Τ.

Μείωση της παραγωγής
Πολύ καλή η ποιότητα του βαμβακιού φέτος, λένε οι παραγωγοί που εδώ και μέρες έχουν ξεκινήσει τη συλλογή του προϊόντος. Τόσο στη Μαγνησία, όσο και στην υπόλοιπη Θεσσαλία, φέτος λόγω καιρικών συνθηκών η ποιότητα αγγίζει το άριστα. Δυστυχώς όμως όλα καλά δεν γίνονται. Σε πολλές περιοχές ολόκληρης της Θεσσαλίας εξαιτίας της παρατεταμένης φετινής ανομβρίας έχει μειωθεί αισθητά η στρεμματική απόδοση. Η ποιότητα είναι καλύτερη, αλλά τα κιλά λιγότερα. Τώρα πλέον οι παραγωγοί για την αναπλήρωση του εισοδήματος ελπίζουν μόνο στην τελική διαμόρφωση της εμπορικής αξίας του προϊόντος. Οι εκτιμήσεις πάντως λένε ότι η φετινή εμπορική τιμή θα είναι αισθητά αυξημένη. Για να δούμε…
Χ.Μ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου