ΤΟΠΙΚΑ

Σέβεται, αλλά δεν φοβάται τον Ατρόμητο ο Ολυμπιακός

σέβεται-αλλά-δεν-φοβάται-τον-ατρόμητο-851206

Μπορεί να τον σέβεται, αλλά δεν τον φοβάται τον Ατρόμητο ο ΑΣΚ Ολυμπιακός Βόλου, που καλείται σήμερα απέναντι στο συγκρότημα του Περιστερίου να ξεπεράσει το πιο δύσκολο εμπόδιο μέχρι την επόμενη φάση του κυπέλλου. Εάν αυτό είναι εφικτό ή όχι θα αποδειχθεί σήμερα στο ΕΑΚ με την αναμέτρηση να ξεκινά στις 2.30 μ.μ. Η δυναμικότητα της Αθηναϊκής ΠΑΕ είναι γνωστή, αλλά παραδοσιακά ο θεσμός του Κυπέλλου είναι θεσμός των εκπλήξεων και κανένας δεν μπορεί να στερήσει από τους παίκτες του Κώστα Σταματίου να ονειρεύονται την ανατροπή των δεδομένων.

Χωρίς Ντίλτον, Χαϊκάλη
Τις υπηρεσίες του Βραζιλιάνου Ντίλτον και του Γεράσιμου Χαϊκάλη θα στερηθούν σήμερα οι ερυθρόλευκοι απέναντι στον Ατρόμητο Αθηνών. Αιτία οι τραυματισμοί των δύο παικτών στο περασμένο ματς της Β Εθνικής κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο. Οι δύο ποδοσφαιριστές αποκόμισαν κάποια αιματώματα που ήρθαν ως φυσικό επακόλουθο μετά από δυνατές μάχες που έδωσαν οι δύο τους την περασμένη Κυριακή. Αμφότεροι αποτελούν σημαντικές απουσίες από την «φαρέτρα» του Κώστα Σταματίου, αλλά ο φετινός Ολυμπιακός θα πρέπει να αποδείξει πως εκτός από ποσότητα διαθέτει και ποιότητα και βάθος πάγκου. Πάντως πέραν από τους δύο προαναφερθέντες θα απουσιάσει και ο Πάβελ Χάιντουτσεκ που ταλαιπωρείται από τραυματισμό από τον αγώνα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Θρασύβουλο στη Φυλή.
Στην αρχική ενδεκάδα θέση διεκδικεί τόσο ο Βεζυρίδης, όσο και ο Κοντοβάς κάτω από τα γκολ-ποστ, ενώ στην άμυνα στην θέση του αριστερού μπακ θα είναι ο Σαρρής στο δίδυμο των στόπερ οι Πέτρου και Φλώρος, ενώ για την θέση του δεξιού μπακ ο Αγγελόπουλος ίσως επανέλθει αντί του Γενιτσαρίδη. Στα χαφ ο Πακάλτσης θεωρείται βέβαιος και ίσως πλαισιωθεί από τον Χατζή ή τον Μιτρόφ που είχε καλή παρουσία στο πρωτάθλημα. Αντί του Ντίλτον στην δεξιά πλευρά επιστρέφει ο Κατσαρός, ενώ για την αριστερή ο Τσάγγαρης θέτει υποψηφιότητα καθώς πήρε άδεια από την μονάδα που υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία και χθες προπονήθηκε με το υπόλοιπο σύνολο. Τέλος στην επίθεση ο Βέρμπης θα έχει για παρτενέρ έναν εκ των
Κοντέων-Διαμάντη. Πάντως στην χθεσινή προπόνηση ο τεχνικός Κώστας Σταματίου δεν ξεκαθάρισε τα πλάνα του για τον σημερινό αγώνα.
Στην αποστολή βρίσκονται 22 ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα οι τερματοφύλακες Κοντοβάς, Βεζυρίδης, οι αμυντικοί Αγγελόπουλος, Γενιτσαρίδης, Πέτρου, Φλώρος, Σαρρής, Στάνκοφ, Καψιώτης, και Σιγάλας, οι μέσοι Πακάλτσης, Μιτρόφ, Χατζής, Κατσαρός, Σκαρλάτος, Φονσέκα, και Τσάγγαρης και οι επιθετικοί Γεωργιάδης, Γιακάκογλου, Βέρμπης, Διαμάντης, και Κοντέων. Φυσικά τέσσερις από τους παραπάνω δεν θα δηλωθούν λίγη ώρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης και θα μείνουν εκτός 18αδας.
Τον ρόλο του άρχοντα σήμερα στο ΕΑΚ θα αναλάβει ο κ. Ι. Σταυρίδης από τον ΣΔΠ Πιερίας και ως βοηθοί του θα είναι οι Γ. Λιόλιος από την Λάρισα και Δ. Ευθυμιάδης από την Πιερία. Χρέη τέταρτου θα αναλάβει ο Κ. Βασιληάς από την Βοιωτία.

O Ατρόμητος
Με 18 ποδοσφαιριστές βρίσκεται από χθες στον Βόλο η ομάδα του Ατρόμητου. Στην λίστα του προπονητή του Ατρόμητου Γκιγιέρμο Όγιος έχουν συμπεριληφθεί οι Μιχαηλίδης, Ανδρούτσος, Κριπιντήρης, Γεωργίου, Μαρίνος, Κατεμής, Γελαδάρης, Ανατολάκης, Ιωάννου, Ρόβας, Ολιβέιρα, Λουτσιάνο, Ρέγες, Σίριο, Κουτσοσπύρος, Μέζα, Τρέχο και Κάστρο. Ο 44χρονος Αργεντινός τόνισε για τον σημερινό αγώνα “Για εμάς είναι ένα παιχνίδι πάρα πολύ σημαντικό και θα το αντιμετωπίσουμε με τη μέγιστη σοβαρότητα, γιατί δεν θέλουμε να χάσουμε την καλή μας αγωνιστική παρουσία. Είμαστε πολύ καλά και πάμε στο Βόλο για να πάρουμε τη νίκη και να συνεχίσουμε στο θεσμό του κυπέλλου που είναι το ενδιαφέρον και ο στόχο μας”. Απών θα είναι ο Γιώργος Κορακάκης που υποβλήθηκε σε επέμβαση στη μύτη.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ (4η ΦΑΣΗ)
Γήπεδο: ΕΑΚ
Ωρα: 2.30 μ.μ.
Διαιτητής: Ι. Σταυρίδης (Πιερίας)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
18. Βεζυρίδης 23.Μιχαηλίδης
12. Γενιτσαρίδης 3. Γελαδάρης
21. Σαρρής 5. Γεωργίου
19. Πέτρου 8. Λουτσιάνο
32.Φλώρος 19. Τρέχο
5. Πακάλτσης 2. Κατεμής
6.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου