ΤΟΠΙΚΑ

Επιστροφή στα «τρίποντα» μέσω Πανθεσσαλικού

επιστροφή-στα-τρίποντα-μέσω-πανθεσ-851206

Η επιστροφή στις νίκες αποτελεί αυτοσκοπό για τους κυανόλευκους στο απογευματινό παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό, που υπάγεται στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της τρίτης κατηγορίας. Η Νίκη υποδέχεται την Αναγέννηση Γιαννιτσών στον δεύτερο φετινό αγώνα έδρας και «κυνηγά» τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς που θα την διατηρήσουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του Βορείου Ομίλου της Γ’ Εθνικής.
Προσγειωμένοι παρά το εντυπωσιακό τους ξεκίνημα αλλά και με την ψυχολογία σε υψηλά επίπεδα οι παίκτες του Νίκου Ζαλίκα εμφανίζονται έτοιμοι να πετύχουν το τρίτο τους «τρίποντο» σε τέσσερα παιχνίδια και να συνεχίσουν την εξαιρετική τους μέχρι σήμερα πορεία στο πρωτάθλημα. Η παρουσία των φιλάθλων κρίνεται απαραίτητη το απόγευμα, καθώς ο κόσμος της ομάδας πάντα αποτελούσε ένα από τα βασικά της «όπλα» της στα παιχνίδια της στη Ν. Ιωνία.
Στην αποστολή συμπεριελήφθη ο Νταβίντ Λάνγκερ που μετά από δύο ματς επιστρέφει στην αγωνιστική δράση. Οι πιθανότητες να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα ο Τσέχος μέσος είναι μοιρασμένες, ωστόσο βρίσκεται κανονικά στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας που ανά πάσα στιγμή μπορεί να τον ρίξει στην «μάχη». Στην αποστολή που ανακοίνωσε χθες το τεχνικό τιμ συμπεριελήφθη και ο Εντουαρντ Χρέντσαρ, από την άλλη όμως δεν φαίνεται πώς είναι απολύτως έτοιμος να αγωνιστεί. Το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής είναι αυτό της απουσίας του νεαρού Κουκουλή, που δεν πρόλαβε να «γράψει» την πρώτη του συμμετοχή στην φετινή Γ’ Εθνική με την φανέλα της Νίκης την Κυριακή (στα δυο πρώτα ματς δεν έπαιξε λόγω τιμωρίας) και κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο τον κρατούν για άλλη μια αγωνιστική εκτός ομάδας.
Στα της ενδεκάδας, ο 45χρονος προπονητής του συγκροτήματος της Ν. Ιωνίας δεν θα προχωρήσει όπως όλα δείχνουν σε μεγάλες αλλαγές. Την θέση του Χρέντσαρ στο βασικό σχήμα, εάν ο έμπειρος μπακ δεν μπορέσει τελικά να αγωνιστεί, θα πάρει ο Κωστής στην αριστερή πλευρά της άμυνας, ενώ στα αμυντικά χαφ, η μια θέση «παίζεται» ανάμεσα στους Κουτελιέρη και Λάνγκερ με τον πρώτο να διαφαίνεται πώς έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα, λόγω κυρίως του ότι ο Τσέχος προέρχεται από τραυματισμό. Για τις υπόλοιπες θέσεις, οι επιλογές του προπονητικού τιμ δεν αναμένεται να αλλάξουν με τους Δινόπουλο κάτω από τα δοκάρια, Κουτσογιάννη, Πάγκαλη Σάμπλιακ, Μπουτογιάννη, Μητράκα, Χατζηπαντελίδη, Βούλγαρη και Ντούλα να ολοκληρώνουν την ενδεκάδα.
Οι 20 παίκτες που επέλεξε για την αποστολή ο Νίκος Ζαλίκας είναι οι: Δινόπουλος, Κουτσογιάννης, Κωστής, Σάμπλιακ, Πάγκαλης, Μπουτογιάννης, Κουτελιέρης, Λάνγκερ, Μητράκας, Χατζηπαντελίδης, Βούλγαρης, Ντούλας, Ανδριόπουλος, Μακράκης, Σαλτίρης, Κουβελάς, Ντόιλ, Τσέροβιτς, Χρέντσαρ, Ζαγοριανός. Δυο από αυτούς θα αποκλειστούν λίγο πριν την έναρξη του αγώνα.
«Αρχοντας» της σημερινής αναμέτρησης θα είναι ο Ι. Παπαδόπουλος από τον Σύνδεσμο της Θεσσαλονίκης, με βοηθούς του τους Δ. Παπουτσόγλου και Γ. Σιώμο από τον ίδιο σύνδεσμο και τέταρτο τον Γ. Κυριακόπουλο από την Φθιώτιδα.

Κάλεσμα της ΠΑΕ
Η ΠΑΕ Νίκη καλεί τους φιλάθλους να βρεθούν κοντά στην σημερινή προσπάθεια της ομάδας. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Νίκη καλεί όλους τους φιλάθλους της στον αγώνα της Τετάρτης στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Για τον συγκεκριμένο αγώνα η είσοδος όλων των φιλάθλων θα γίνει από την κεντρική πεζογέφυρα 2. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας, των προσκλήσεων, αλλά και των εισιτηρίων με τιμή 15 ευρώ θα εισέρχονται στην Θύρα 21 των επισήμων».

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ – 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Γήπεδο: Πανθεσσαλικό
Ωρα: 16.30
Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Θεσσαλονίκης)
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
11. ΔΙΝΟΠΟΥΛΟΣ 21. ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ
6. ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ 27. ΣΙΑΝΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
33. ΧΡΕΝΤΣΑΡ 16. ΚΟΥΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ
5. ΣΑΜΠΛΙΑΚ 33. ΜΥΡΩΝΙΔΗΣ
13. ΠΑΓΚΑΛΗΣ 24. ΠΑΠΑΓΕΡΙΔΗΣ
4. ΜΠΟΥΤΟΓΙΑΝΝΗΣ 6. ΝΤΟΥΤΣΑΡΙΔΗΣ
19. ΚΟΥΤΕΛΙΕΡΗΣ 15. ΣΕΟΥ
2. ΜΗΤΡΑΚΑΣ 10. ΔΟΥΜΑΣ
8. ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ 30. ΝΗΡΑΣ
7. ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ 11. ΚΙΛΙΚΗΣ
99. ΝΤΟΥΛΑΣ 99. ΜΑΧΑΙΡΟΥΔΗΣ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ:
Ν. ΖΑΛΙΚΑΣ Ν. ΜΑΒΙΔΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου