ΤΟΠΙΚΑ

Ικανοποίηση και ενθουσιασμός στη Νίκη

ικανοποίηση-και-ενθουσιασμός-στη-νίκ-851206

Ικανοποίηση και ενθουσιασμός είναι τα στοιχεία που επικρατούν στη Νίκη μετά το δύο στα δύο που πραγματοποίησε η ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής μπάσκετ. Το σπουδαίο διπλό στον Κολινδρό απέναντι στον Αιγινιακό έχει σκορπίσει αισιοδοξία για την συνέχεια στο κυανόλευκο συγκρότημα, που θέλει να προχωρήσει αήττητο και την Κυριακή με αντίπαλο τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών.
«Τα πράγματα δείχνουν ευοίωνα. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου. Αυτές οι δυο νίκες είναι πολύ σημαντικές για εμάς. Παρά το γεγονός ότι και η διαιτησία στο ματς με τον Αιγινιακό ήταν εχθρική απέναντί μας και δεχτήκαμε και δυο τεχνικές ποινές, τα παιδιά έδειξαν σοβαρότητα σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Επαιξαν καλή άμυνα, είχαν σωστές επιλογές στην επίθεση και πήραμε ένα πολύτιμο διπλό», δηλώνει ο Βολιώτης προπονητής Γιώργος Κοσμάτος, που περιμένει να δει ανάλογη προσπάθεια από τους παίκτες του και στην συνέχεια: «Δεν αρκεί που πήραμε αυτά τα δυο ματς. Πρέπει να υπάρξει διάρκεια και συνέχεια. Ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας για το παιχνίδι με τον Μέγα Αλέξανδρο και θέλουμε νίκη και την Κυριακή. Το ματς δεν είναι εύκολο. Μπορεί ο αντίπαλος μας να έχει κάνει άσχημο ξεκίνημα, δεν σημαίνει όμως ότι θα μπορέσουμε να κερδίσουμε χωρίς να παίξουμε καλό μπάσκετ. Παρά τα μέχρι σήμερα άσχημα αποτελέσματά του είναι καλή ομάδα και θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Αυτό θα προσπαθήσουμε να περάσουμε και στους παίκτες».
Τα προβλήματα δεν είναι και λίγα ενόψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης στη Ν. Ιωνία για το τεχνικό τιμ. Ο Σπύρος Κατσαφούρης, που πήρε πολύ λίγο χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι στον Κολινδρό λόγω του τραυματισμού του στο γόνατο, συνεχίζει να νιώθει ενοχλήσεις και θεωρείται αμφίβολος, ενώ πρόγραμμα θεραπείας ακολουθεί και ο Νίκος Τοπούζης που ταλαιπωρείται από μυϊκό πρόβλημα στην γάμπα. Επίσης πολύ δύσκολο φαντάζει το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ο Βασίλης Σοφαδίτης, που χθες θα υποβάλλονταν σε αξονική τομογραφία για να φανεί η σοβαρότητα του προβλήματος στην μέση του.
Παίκτες και τεχνική ηγεσία δεν μένουν στις όποιες πιθανές απουσίες και πιστεύουν ότι με εμφάνιση ανάλογη των δυο προηγούμενων, η Νίκη την Κυριακή θα πανηγυρίσει το τρίτο της ροζ φύλλο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου