ΤΟΠΙΚΑ

Νέοι προϊστάμενοι στην Α΄θμια και Β΄θμια

νέοι-προϊστάμενοι-στην-α΄θμια-και-β΄θ-851206

Ο «κύβος ερίφθη» για τα νέα στελέχη εκπαίδευσης. Στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας ανακοινώθηκαν επίσημα χθες τα ονόματα των νέων διευθυντών και προϊσταμένων Γραφείων στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Μαγνησίας.
Η επίσημη ανακοίνωση δεν έχει καμία διαφοροποίηση με τις πληροφορίες που διέρρευσαν τις προηγούμενες ημέρες ως προς την επιλογή των στελεχών εκπαίδευσης.
Στο «τιμόνι» διοικητικά της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης συνεχίζει ο Κ. Ζίκος, ενώ καθήκοντα νέου διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος προϊστάμενος του 1ου Γραφείου Δημ. Παταβάλης στη θέση του Κ. Αλεξογιάννη, ο οποίος συνταξιοδοτείται.
Κατά τα άλλα, στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση νέο πρόσωπο είναι ο Ι. Παπαϊωάννου, ο οποίος τοποθετείται προϊστάμενος στο 1ο Γραφείο, στη θέση του Στ. Λάζου.
Οι Ι. Αθανασούλης και Κ. Σούρλας παραμένουν ως προϊστάμενοι στο 2ο και το 3ο Γραφείο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης αντίστοιχα.
Στη Δευτεροβάθμια, στο 1ο Γραφείο προϊστάμενος τοποθετείται ο Σπ. Σιούτης, ενώ τα καθήκοντά του ως προϊστάμενος του 2ου Γραφείου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης διατηρεί ο Περ. Μπούρης.
Αλλαγή επέρχεται στη διοίκηση του Γραφείου Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, καθώς τον Δημ. Θεοδωρίκα αντικαθιστά πιθανότατα ο Γ. Μιχολίτσης, ενώ προϊστάμενος του Γραφείου Φυσικής Αγωγής παραμένει ο Ν. Παπαχρήστος.
Ο νέος διευθυντής και οι νέοι προϊστάμενοι Εκπαίδευσης θα αναλάβουν τις αμέσως επόμενες ημέρες τα καθήκοντά τους, μετά τις τελετές παράδοσης-παραλαβής.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου