ΤΟΠΙΚΑ

«Έκλεψαν την παράσταση» οι σπουδαστές του τμήματος Ενδύματος ΔΙΕΚ Βόλου

έκλεψαν-την-παράσταση-οι-σπουδαστέ-121019

Εντυπωσίασε η παρουσία του τμήματος Ενδύματος της Κ.Ε.Κ.Π.Α.- Δ.Ι.Ε.Κ. στην Εβδομάδα Μόδας που διοργάνωσε για δεύτερη χρονιά το εμπορικό κέντρο Pantheon Plaza της Λάρισας. Από τις 22 έως τις 27 Οκτωβρίου στο Pantheon Plaza πραγματοποιήθηκε σειρά εκδηλώσεων σχετικές με τη μόδα.

Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, σπουδαστές και απόφοιτοι του τμήματος Ενδύματος του ΙΕΚ Δήμου Βόλου, ανέλαβαν να «αναγεννήσουν» χρησιμοποιημένα ρούχα των επισκεπτών με έξυπνες και πρωτότυπες παρεμβάσεις, προωθώντας μεταξύ άλλων το μήνυμα της οικολογικής συνείδησης, που πρέπει να διαπερνά κάθε δράση της καθημερινότητάς μας.

Κομμάτια υφασμάτων, κορδέλες, κουμπιά, παραμάνες και άλλα υλικά, συνδυάστηκαν με φαντασία από τα παιδιά του ΔΙΕΚ Βόλου και έκαναν τους επισκέπτες να φεύγουν κατενθουσιασμένοι με τα «καινούρια» τους ρούχα! Καθοριστική, σύμφωνα με τους διοργανωτές, ήταν και η συμμετοχή των σπουδαστών στην επίδειξη των Deux-Hommes, την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου, καθώς προσέφεραν σημαντική βοήθεια στα παρασκήνια ως dressers!

«Ο ενθουσιασμός και οι ευχαριστίες των διοργανωτών, αλλά και η εμπειρίες που έζησαν οι σπουδαστές μας, είναι πολύ σημαντικές για όλους και μας κάνουν να ανυπομονούμε για το επόμενο «κάλεσμα», τόνισαν εκπαιδευτικοί του Τμήματος Ενδύματος της Κ.Ε.Κ.Π.Α.- Δ.Ι.Ε.Κ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου