ΤΟΠΙΚΑ

Αγιασμό έκαναν χθες στον Εθνικό Ολυμπιακό

αγιασμό-έκαναν-χθες-στον-εθνικό-ολυμπ-851206

Με αγιασμό στις εγκαταστάσεις του ΕΑΚ και προπόνηση στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού κύλησε η χθεσινή μέρα στον Εθνικό Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι που στην αυριανή 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής θα κάνουν το προγραμματισμένο τους ρεπό, έχουν ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία τους για το παιχνίδι που ακολουθεί την Τετάρτη με την Δόξα Δράμας.
Ο Μιχάλης Ζιώγας δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος από την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν οι παίκτες του στον αγωνιστικό χώρο και χαρακτηρίζει θετικό το ξεκίνημα της ομάδας του τόσο στο κύπελλο, όσο και στο πρωτάθλημα. «Εχουμε ξεκινήσει πάρα πολύ καλά, κάτι που αποδεικνύεται από τα παιχνίδια του κυπέλλου, όπου αποκλείσαμε τον Ηλυσιακό και την Παναχαϊκή, ενώ και στο πρωτάθλημα πήραμε δυο θετικά αποτελέσματα. Κοιτάμε μπροστά στο επόμενο δύσκολο παιχνίδι με την Δόξα Δράμας. Είναι μια ιστορική και έμπειρη ομάδα, ωστόσο και εμείς από την πλευρά μας σε κάθε ματς παίζουμε για τους τρεις βαθμούς», τόνισε ο Λαρισαίος τεχνικός.
Οσον αφορά στον αγιασμό, ο Μιχάλης Ζιώγας έκανε πράξη τα λεγόμενά του, αφού είχε πει ότι μετά τους τόσους τραυματισμούς η ομάδα τον χρειάζονταν. Στο χθεσινό αγιασμό στο γήπεδο του ΕΑΚ χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος. Από την πλευρά του το σωματείο τίμησε τον Μητροπολίτη απονέμοντας του ένα κύπελλο.

Τέσσερα προβλήματα
Στο αγωνιστικό κομμάτι οι Λούκας, Κοταρέλας, Κόκκας και Σαβάλα, ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς, ωστόσο εκφράζεται η αισιοδοξία ότι οι τρεις τελευταίοι θα είναι έτοιμοι για την αναμέτρηση της Τετάρτης στην Δράμα. Αντίθετα είναι σχεδόν βέβαιο ότι ο Βραζιλιάνος δεν προλαβαίνει να δώσει το παρών. Στον Εθνικό Ολυμπιακό γνωρίζουν ότι η αποστολή τους είναι εξαιρετικά δύσκολη απέναντι στους Δραμινούς, ωστόσο αυτό δεν τους εμποδίζει να κάνουν όνειρα για το πρώτο τους διπλό στο πρωτάθλημα και αυτός άλλωστε είναι και ο πρωταρχικός τους στόχος, χωρίς να σημαίνει ότι μια ισοπαλία απέναντι στην Δόξα θα αποτελέσει αποτυχία. Μέχρι στιγμής οι ερυθρόλευκοι μετρούν μια νίκη επί του Θερμαϊκού και μια ισοπαλία στην Αρτα επί της τοπικής Αναγέννησης. Το «τρίποντο» την Τετάρτη είναι απαραίτητο για να διατηρηθούν στις πρώτες θέσεις και να μην χάσουν πολύτιμο έδαφος στην πορεία πρωταθλητισμού που επιδιώκουν την φετινή σεζόν.
Εν τω μεταξύ κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ επέβαλλε στην ΠΑΕ Εθνικός/Ολυμπιακός Βόλου χρηματική ποινή 3.800 ευρώ για παραβάσεις των άρθρων 14, 15, 17 του Πειθαρχικού Κώδικα στον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας Εθνικός/Ολυμπιακός Βόλου-Ηλυσιακός (9/9/2007).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου