ΤΟΠΙΚΑ

Σύλληψη σε καφετέρια για παράνομο στοίχημα

σύλληψη-σε-καφετέρια-για-παράνομο-στο-851206

Στην πρώτη σύλληψη για παράνομο στοίχημα στη Μαγνησία, που παίζονταν σε Ιντερνετ καφέ, προχώρησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, μετά την αξιοποίηση πληροφορίας. Συγκεκριμένα αστυνομικός της υπηρεσίας μετέβη προχθές τις 9.30 το βράδυ σε καφετέρια με παροχή υπηρεσιών διαδικτύου, όπου λειτουργούσε πρακτορείο παράνομων στοιχημάτων στην οδό Μαιάνδρου στη Νέα Ιωνία. Προσποιούμενος τον πελάτη κατέβαλε το ποσό των 20 ευρώ, προκειμένου να συμμετέχει σε στοίχημα (εκτός ΟΠΑΠ) ποδοσφαιρικών αγώνων που διεξαγόταν χθες.
Την στιγμή της καταχώρησής του αστυνομικοί της ΥΑ Βόλου εισήλθαν εντός του καταστήματος και συνέλαβαν τον 40χρονο ιδιοκτήτη της καφετέριας, ενώ έπειτα από έρευνα στο κατάστημα βρέθηκε μεγάλος αριθμός σημειωμάτων και αποκομμάτων που αντιστοιχούν σε παράνομα κουπόνια στοιχήματος.
Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν ένα πλήρες σύστημα Η/Υ, ένα φορητό υπολογιστή, το ποσό των 1.040 ευρώ και αποκόμματα που αντιστοιχούν σε παράνομα κουπόνια.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πελάτες δήλωναν τα παιχνίδια που ήθελαν να στοιχηματίσουν και η δήλωσή του καταχωρούνταν σε ελληνική σελίδα του διαδικτύου. Τα ποσοστά που έδινε το συγκεκριμένο site, ήταν αυξημένα κατά 20% σε σχέση με τον ΟΠΑΠ και δεν ήταν λίγοι αυτοί που συμμετείχαν στον παράνομο τζόγο.
Ο 40χρονος οδηγήθηκε χθες ενώπιον του Εισαγγελέα υπηρεσίας, ο οποίος άσκησε δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος και τον παρέπεμψε να δικαστεί σήμερα στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου