ΤΟΠΙΚΑ

«Πάμε για τη νίκη σε κάθε ματς»

πάμε-για-τη-νίκη-σε-κάθε-ματς-851206

«Πάμε για τη νίκη σε κάθε ματς. Το όνομα της Νίκης είναι τέτοιο που δεν μπορείς σε αυτή την κατηγορία να λες ότι πας για κάποιο άλλο αποτέλεσμα εκτός της κατάκτησης των τριών βαθμών». Τα παραπάνω λόγια ανήκουν στο Νίκο Ζαλίκα, που μέσω δηλώσεών του λίγα λεπτά πριν την έναρξη της χθεσινής προπόνησης έδωσε το σύνθημα στους παίκτες του ενόψει της δύσκολης εξόδου στη Αλεξανδρούπολη την Κυριακή, αλλά και της συνέχειας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.
Ο Κατερινιώτης τεχνικός αφού ξεκαθάρισε τον στόχο των κυανολεύκων σε κάθε παιχνίδι συμπλήρωσε: «Μόλις τελειώσει ένας αγώνας κοιτάμε στον επόμενο. Προσπαθούμε να περάσουμε στους παίκτες την φιλοσοφία της σκληρής δουλειάς και της σοβαρότητας, ώστε να μπορούν να βοηθούν την ομάδα να πετυχαίνει τον στόχο της σε όλα τα παιχνίδια και να βοηθούνται και οι ίδιοι μέσα από αυτή». Ο Νίκος Ζαλίκας που είδε την ομάδα του να πετυχαίνει το απόλυτο στα δυο πρώτα ματς και να πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις, μόνο ικανοποιημένος μπορεί να αισθάνεται από την μέχρι σήμερα προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, αλλά από κει και πέρα το ζητούμενο είναι η σταθερότητα και η διάρκεια στην απόδοση τους.
Στον αγωνιστικό τομέα οι κυανόλευκοι επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις μετά το προχθεσινό ρεπό και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με την Ενωση Θράκης με απογευματινή προπόνηση στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Νταβίντ Λάνγκερ, που έδειχνε ελαφρά να κουτσαίνει, ωστόσο η κατάσταση του παρουσιάζει βελτίωση. Μέχρι χθες θεωρούνταν αμφίβολος, στο τεχνικό τιμ, όμως αισιοδοξούν ότι τις επόμενες ημέρες θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και θα είναι έτοιμος για το ματς της Κυριακής.
Οσον αφορά στην απόκτηση του νεαρού μεσοεπιθετικού Θανάση Παντελιάδη δεν υπήρξε καμία εξέλιξη χθες. Οι πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι ήδη έχουν προχωρήσει οι συζητήσεις και βρίσκονται σε καλό δρόμο.

Ο Γ. Φραντζέσκος στην Αλεξανδρούπολη
Ο Γ. Φραντζέσκος από την Θεσσαλονίκη ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής στην Αλεξανδρούπολη μεταξύ της τοπικής Ενωσης Θράκης και της Νίκης. Βοηθοί του θα είναι ο Α. Χαδήμογλου και Γ. Ταιρίδης από τον ίδιο σύνδεσμο, ενώ καθήκοντα τέταρτου θα εκτελέσει ο Γ. Κύζας από την Δράμα.

Εκδρομή του Blue Club
Εκδρομή στην Αλεξανδρούπολη διοργανώνει το Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης». Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα τους. Θα ταξιδέψουμε και στην Αλεξανδρούπολη για τον αγώνα με τη Θράκη. Το Blue Club διοργανώνει διήμερη εκδρομή (6-7/10) για την Αλεξανδρούπολη. Αναχώρηση το μεσημέρι του Σαββάτου 6 Οκτωβρίου. Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή βράδυ στα γραφεία του Συνδέσμου (Δορυλαίου – Εγγλεζονησίου, τηλ. 2421080969)».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου