ΤΟΠΙΚΑ

Σύλληψη για διακίνηση ναρκωτικών χαπιών

σύλληψη-για-διακίνηση-ναρκωτικών-χαπ-851206

Οκτώ συλλήψεις για τέσσερις υποθέσεις ναρκωτικών πραγματοποίησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου και η ΟΠΚΕ της ΑΔΜ. Σημαντικότερη όλων η σύλληψη 57χρονης κατοίκου Βόλου, η οποία το τελευταίο χρονικό διάστημα πουλούσε ναρκωτικά χάπια, τα οποία όπως προέκυψε προμηθευόταν με συνταγή γιατρού.
Ειδικότερα προχθές στις 11 το βράδυ, στην συμβολή των οδών 2ας Νοεμβρίου και Αρ. Ζάχου, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου συνέλαβαν ένα 24χρονο να κατέχει 17 δισκία φαρμάκου υπνοστεντόν. Όπως προέκυψε από την προανάκριση ο 24χρονος είχε αγοράσει τα ναρκωτικά χάπια από την Μ.Μ., 57 ετών, τα προαναφερόμενα δισκία αντί του χρηματικού ποσού των 45 ευρώ.
Σε νομότυπη έρευνα που ακολούθησε στην οικία της 57χρονης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 22 δισκία του ναρκωτικού φαρμάκου Ξανάξ, τέσσερα δισκία του ναρκωτικού φαρμάκου Ταβόρ και ενάμιση δισκίο του ναρκωτικού φαρμάκου Λοναρίντ.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, η 57χρονη προμηθευόταν τα ναρκωτικά χάπια κάνοντας χρήση ιατρικής συνταγής.
Χθες το μεσημέρι, η συλληφθείσα οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα υπηρεσίας, ο οποίος άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για κατοχή ναρκωτικών χαπιών και την παρέπεμψε να απολογηθεί στον Ανακριτή.
Επίσης προχθές στις 10 το βράδυ στην οδό 2ας Νοεμβρίου συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου ένας 43χρονος κάτοικος Βόλου, ο οποίος κατείχε μία ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 13,9 γραμ. ενώ μία ώρα νωρίτερα είχε συλληφθεί στην οδό Μαγνήτων ένας 32χρονος κάτοικος Βόλου, ο οποίος είχε στην κατοχή του μία ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 3,55 γραμ.
Τέλος, χθες στις 5.30 το πρωί, στο Βελεστίνο Μαγνησίας, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας συνέλαβαν έναν 26χρονο κάτοικο Καρδίτσας, έναν 20χρονο, έναν 19χρονο και έναν 16χρονο, κατοίκους Θεσσαλονίκης, οι οποίοι επέβαιναν σε αυτοκίνητο και κατείχαν από κοινού μία ποσότητα ηρωίνης, βάρους 0,2 γραμ.
Ολοι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες ενώπιον του Εισαγγελέα Υπηρεσίας.

Αιφνίδιος θάνατος
Στο μεταξύ χθες στις 5 το απόγευμα μία 35χρονη έμπορος, η οποία είχε απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών, βρέθηκε νεκρή μέσα στην οικία που διέμενε από τον πατέρα της. Η 35χρονη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου διαπιστώθηκε ότι ο θάνατός της οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή, ενώ προανάκριση διενεργεί το Α.Τ Νέας Ιωνίας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου