ΤΟΠΙΚΑ

Ευκαιρία για ανασύνταξη στον Εθνικό Ολυμπιακό

ευκαιρία-για-ανασύνταξη-στον-εθνικό-ο-851206

ην ευκαιρία να ανασυντάξει τις δυνάμεις του έχει ο Εθνικός Ολυμπιακός τις προσεχείς ημέρες. Οι ερυθρόλευκοι επέστρεψαν από την Άρτα με το αποτέλεσμα της ισοπαλίας στις αποσκευές τους, αλλά και με το αίσθημα της αδικίας από την διαιτησία να τους διακατέχει, αφού η διαιτησία έκλεισε τα μάτια σε δύο περιπτώσεις πέναλτι που θα τους έδιναν την ευκαιρία να έχουν το απόλυτο στις νίκες έως τώρα. Βέβαια τίποτα δεν έχει χαθεί και αυτό το ξέρουν πολύ καλά ο Μιχάλης Ζιώγας και οι παίκτες του, που συνεχίζουν τις καθημερινές προπονήσεις προκειμένου η ομάδα να αποκτά όλο και μεγαλύτερη συνοχή. Οι επόμενες ημέρες θα λειτουργήσουν ως αναλγητικό στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο, το οποίο θα μπορούσε να θυμίζει και ερυθρόλευκο νοσοκομείο, με τέσσερις παίκτες να απέχουν από τις προπονήσεις και να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.

Δίχως τέσσερις
Χωρίς να συμμετέχουν στις ομαδικές προπονήσεις συνεχίστηκε η χθεσινή ημέρα για τέσσερις παίκτες του Εθνικού Ολυμπιακού. Τελευταίο θύμα των ερυθρόλευκων είναι ο Παναγιώτης Κόκκας, που ήρθε να ξαναπροστεθεί στην λίστα των τραυματιών μετά το πέρας της αναμέτρησης στην Άρτα με την Αναγέννηση. Ο δεξιός οπισθοφύλακας θα απουσιάσει ακόμη δύο με τρεις ημέρες από τις υποχρεώσεις του συλλόγου, καθώς υποφέρει με διάστρεμμα. Από την άλλη ατομικό πρόγραμμα και αποθεραπεία ακολουθούν οι Λούκας Μάρκος Ενρίκε, Κοταρέλας και Σκρέκας. Το θετικό είναι πως για την ερχόμενη αγωνιστική οι ερυθρόλευκοι δεν θα αγωνιστούν, αφού έχουν ρεπό, οπότε έχουν όλο το χρόνο μπροστά τους μέχρι για να ανακάμψουν πλήρως ως την επόμενη Τετάρτη 10 Οκτωβρίου οπότε και θα διεξαχθεί η 4η αγωνιστική που θα φέρει την Βολιώτικη ομάδα να φιλοξενείται στην Δράμα από την τοπική Δόξα. Τέλος, για σήμερα ο τεχνικός Μιχάλης Ζιώγας έχει δώσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές του.

Ακαδημίες χωρίς συνδρομή δημιουργεί ο Ολυμπιακός Β.
Ποδοσφαιρικές ακαδημίες χωρίς συνδρομή δημιουργεί ο Εθνικός Ολυμπιακός Βόλου στα πλαίσια της αναβάθμισης του συλλόγου στις μικρές ηλικίες. Οι γονείς θα μπορούν να εγγράφουν τα παιδιά τους, χωρίς να καταβάλλουν χρήματα για όλη τη χρονιά. Σε όλα τα παιδιά που θα εγγραφούν στις ακαδημίες θα μοιραστούν αναμνηστικά δώρα και ρούχα για τα 70 χρόνια του συλλόγου. Δικαίωμα εγγραφής στις ακαδημίες έχουν όσα παιδιά γεννήθηκαν από το 1993 έως το 2001.
Υπεύθυνος ακαδημιών και συντονισμού θα είναι ο κ. Ιωάννης Ζαγκαβιέρος τηλ. 6973232503 και προπονητές οι γυμναστές Κωνσταντίνος Δεληολάνης τηλ. 6944159822 και Θανάσης Δρόσος τηλ. 6977260605. Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να απευθύνονται στους παραπάνω προπονητές, καθώς και στα γραφεία του Συλλόγου, καθημερινά 18.00 έως 19.00, στο τηλ. 2421048910.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου