ΤΟΠΙΚΑ

Μια νίκη και μια ήττα στα Σκόπια για την Αρτέμιδα

μια-νίκη-και-μια-ήττα-στα-σκόπια-για-την-851206

Μια νίκη και μια ήττα ήταν ο απολογισμός της Αρτέμιδος σε δυο διεθνή φιλικά παιχνίδια που έδωσε στα Σκόπια. Οι κοκκινόμαυρες αγωνίστηκαν απέναντι στην νταμπλούχο Vigor Σκοπίων από την οποία έχασαν στο πρώτο ματς με 49-42, ενώ στο δεύτερο επικράτησαν άνετα με 63-33.
Ο Φώνης Μαυρομιχάλης χρησιμοποίησε όλες τις παίκτριες που είχε στην αποστολή και πειραματίστηκε στον αγωνιστικό χώρο ελλείψει βασικών στελεχών της ομάδας. Συγκεκριμένα δεν πήραν μέρος στους δυο αυτούς φιλικούς αγώνες οι Κολέτσου, Κουτσουνούρη και Κετσετζίδου, που για δικούς της λόγους η κάθεμια είχε άδεια από το τεχνικό τιμ, ενώ δεν αγωνίστηκαν και οι τραυματίες, Βαΐτση και Παπασταύρου. «Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος, έχουμε αρκετή δουλειά όμως ακόμη για να είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα. Στο πρώτο ματς η ομάδα παρουσιάστηκε κουρασμένη, ενώ στο δεύτερο βελτιώθηκε αισθητά», δήλωσε ο προπονητής της Αρτέμιδος, Φώνης Μαυρομιχάλης.
Το βολιώτικο συγκρότημα ενδέχεται να δώσει πριν το τζάμπολ του πρωταθλήματος που έχει οριστεί για τις 14 Οκτωβρίου ένα επιπλέον φιλικό παιχνίδι. Το πιθανότερο είναι να αντιμετωπίσει την Κυριακή τον Απόλλωνα Καρδίτσας, συγκρότημα επίσης του Βορείου Ομίλου της Α2 Εθνικής κατηγορίας γυναικών. Το φιλικό θα οριστικοποιηθεί μέσα στις επόμενες μέρες και αναμένεται εκτός απροόπτου να αποτελέσει το τελευταίο τεστ για τις κοκκινόμαυρες πριν την πρεμιέρα στην Λάρισα απέναντι στην Ολυμπιάδα. Η προετοιμασία της Αρτέμιδος συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς και στις τάξεις της ομάδας επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία για την παρουσία της στο πρωτάθλημα.
Οσον αφορά στο ιατρικό δελτίο, η Σοφία Παπασταύρου συνεχίζει να ακολουθεί θεραπευτική αγωγή για την αποκατάσταση του τραυματισμού της στον δεξιό αγκώνα, ενώ καλύτερα είναι τα πράγματα για την Σταυρούλα Βαΐτση, που ολοκληρώνει τις θεραπείες στην μέση και ίσως μάλιστα την επόμενη εβδομάδα να ξεκινήσει να γυμνάζεται μόνη της. Η επιστροφή των δυο αυτών παικτριών αναμένεται να δώσει λύσεις στην θέση «4», όπου η Αρτεμις αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα. Κανονικά πλέον ακολουθεί την προετοιμασία η Αγγελίνα Κετσετζίδου που ξεπέρασε εντελώς τον τραυματισμό στα πλευρά.

Εγγραφές στις ακαδημίες
Ξεκίνησαν οι εγγραφές στις ακαδημίες της Αρτέμιδος. Οι προπονήσεις γίνονται στο κλειστό του Αδαμόπουλου και στο 6ο λύκειο. Οσα κορίτσια από 8 έως 14 ετών θέλουν να εγγραφούν στα τμήματα της ομάδας, να επικοινωνούν με τους προπονητές υποδομών Πάρι Λότφι, Σοφία Παπασταύρου και Χρήστο Αθανασιάδη στα τηλέφωνα: 6948182215, 6977987128 και 6973043556.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου