ΤΟΠΙΚΑ

Αγνοείται νεαρός καπετάνιος από τον Αλμυρό

αγνοείται-νεαρός-καπετάνιος-από-τον-α-851206

Θρίλερ με την εξαφάνιση 27χρονου ναυτικού από τον Αλμυρό, ο οποίος δεν έχει σημεία ζωής τις τελευταίες δύο ημέρες. Για το θέμα έχει ενημερωθεί το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας αλλά και το Πολεμικό Ναυτικό, τα οποία αναμένεται να ξεκινήσουν έρευνες από σήμερα ανοιχτά της Λιβερίας, στον Ατλαντικό Ωκεανό, όπου βρισκόταν το πλοίο στο οποίο εργαζόταν.
Συγκεκριμένα η οικογένεια του Ευάγγελου Καλαντζή προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον γιό τους τις τελευταίες δύο ημέρες μέσω του κινητού τηλεφώνου. Μετά από επικοινωνία με το πλοίο, ενημερώθηκαν ότι ο γιος τους που εργαζόταν ως τρίτος καπετάνιος το βράδυ τις 27ης προς 28ης Σεπτεμβρίου εθεάθη για τελευταία φορά από το υπόλοιπο πλήρωμα στο μπαρ του πλοίου, όπου πήγε να πάρει καφέ και από τότε χάθηκαν τα ίχνη του. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πλοίο έπλεε τα χωρικά ύδατα της Λιβερίας χωρίς να υπάρχει κακοκαιρία.
Για το συμβάν ενημερώθηκε το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, όσο και το Πολεμικό Ναυτικό, και από σήμερα έχουν ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό του.
Σύμφωνα με τον πατέρα του, ήταν το πρώτο μεγάλο ταξίδι του νεαρού, ενώ ο ίδιος θα μεταβεί στο ΥΕΝ προκειμένου να πληροφορηθεί για την πορεία των ερευνών.
Ηδη με παρέμβαση του Αντιπροέδρου της Βουλής κ. Γιώργου Σούρλα, γίνεται προσπάθεια να συμβάλουν στις έρευνες και σωστικά μέσα από γειτονικές χώρες.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου