ΤΟΠΙΚΑ

Ζητούμενο η συνέχεια στο Πανθεσσαλικό

ζητούμενο-η-συνέχεια-στο-πανθεσσαλικ-851206

Σίγουρα είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα και επίσης νωρίς για χαρακτηρισμούς όπως «κρίσιμο ματς» και «τελικός». Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής διανύει μόλις την δεύτερη αγωνιστική του, αυτό το δεδομένο όμως δεν αναιρεί το γεγονός ότι η σημερινή αναμέτρηση είναι αρκετά σημαντική για τη Νίκη και για ό,τι προσπαθεί να χτίσει στο γήπεδο. Το πρώτο στοίχημα κερδήθηκε. Το διπλό στην Καρδίτσα κατακτήθηκε, τα όποια προβλήματα ξεπεράστηκαν και ο ενθουσιασμός επέστρεψε στους απογοητευμένους φιλάθλους. Το ζητούμενο είναι να υπάρξει και η ανάλογη συνέχεια…
Οι κυανόλευκοι για πρώτη φορά φέτος και μετά τον υποβιβασμό τους από την δεύτερη κατηγορία αγωνίζονται μπροστά στο κοινό τους και η ιδανική αρχή που έγινε την περασμένη Κυριακή στην Καρδίτσα χρειάζεται να συνδυαστεί με το δεύτερο σερί νικηφόρο αποτέλεσμα σήμερα το απόγευμα (4.30) απέναντι στον Εθνικό Κατερίνης. Ο Νίκος Ζαλίκας και οι ποδοσφαιριστές του είναι έτοιμοι για να αποδείξουν οτι το «τρίποντο» της πρεμιέρας μόνο τυχαίο γεγονός δεν ήταν, και ακριβώς αυτό περιμένει να διαπιστώσει και ο αρκετός κόσμος που αναμένεται να ανταποκριθεί στο κάλεσμα της ΠΑΕ και των οργανωμένων και να βρεθεί στο Πανθεσσαλικό.
Γνωρίζοντας οτι η αποστολή τους είναι δύσκολη και παραμένοντας προσγειωμένοι, οι γηπεδούχοι στοχεύουν να πετύχουν το γρήγορο γκολ που θα διώξει το άγχος και στην συνέχεια να μην αφήσουν περιθώρια διεκδίκησης θετικού αποτελέσματος στους φιλοξενούμενους. Το συγκρότημα της Πιερίας που επίσης ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα αναμένεται να παραταχθεί για να διαφυλάξει πρωτίστως την άμυνα του. Αντίθετα ο Νίκος Ζαλίκας θα παρατάξει ένα πιο επιθετικό σύστημα σε σχέση με αυτό στην Καρδίτσα, καθώς οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα εκτός της κατάκτησης των τριών βαθμών, θα θεωρηθεί αποτυχία. Ο Κουτελιέρης θα πάρει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την θέση του τραυματία Λάνγκερ στην ενδεκάδα, ενώ στο βασικό σχήμα θα ξεκινήσει όπως όλα δείχνουν και ο Χρέντσαρ. Εκτός του Λάνγκερ, εκτός αποστολής έμεινε ο Τσέροβιτς που ταλαιπωρείται από διάστρεμμα, ο τιμωρημένος Κουτελιέρης, καθώς και οι Τάσσος και Καλαϊτζίδης.
Το πιθανότερο σχήμα για τη Νίκη σε μια διάταξη 4-4-2 είναι με τον Δινόπουλο να υπερασπίζεται την εστία, τους Κουτσογιάννη, Σάμπλιακ, Πάγκαλη και Χρέντσαρ στην τετράδα της άμυνας, τους Μπουτογιάννη, Μητράκα, Κουτελιέρη και Χατζηπαντελίδη στο κέντρο και τους Βούλγαρη και Ντούλα στην επίθεση.
Στην αποστολή της ομάδας βρίσκονται δεκαεννιά παίκτες ένας εκ των οποίων θα αποκλειστεί πριν το ματς. Συγκεκριμένα στην διάθεση του τεχνικού τιμ βρίσκονται οι: Δινόπουλος, Ανδριόπουλος, Κουτσογιάννης, Χρέντσαρ, Σάμπλιακ, Πάγκαλης, Κουτελιέρης, Ντόιλ, Κωστής, Μητράκας, Χατζηπαντελίδης, Βούλγαρης, Μπουτογιάννης, Ντούλας, Ζαγοριανός, Καρακώστας, Κουβελάς, Σαλτίρης και Μακράκης.
Το απογευματινό παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό θα παρακολουθήσει και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Κώστας Χρόνης που βρίσκεται από χθες στον Βόλο για θέματα της ομάδας.
Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Ι. Παπουτσής του ΣΔΠ Σερρών, ενώ βοηθοί του οι Σ. Κυρβέης και Ν. Κουρτίδης από τον ίδιο σύνδεσμο και 4ος ο Χ. Μανούρης από τα Τρίκαλα.

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ -2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Γήπεδο: Πανθεσσαλικό
Ωρα: 4.30 μ.μ.
Διαιτητής: Ι. Παπουτσής (ΣΔΠ Σερρών)
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
11. ΔΙΝΟΠΟΥΛΟΣ 21. ΚΑΡΚΑΜΑΝΗΣ
6. ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ 6. ΣΥΜΠΕΘΕΡΗΣ
33. ΧΡΕΝΤΣΑΡ 8. ΓΙΟΤΟΥΡΙΔΗΣ
5. ΣΑΜΠΛΙΑΚ 10. ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
13. ΠΑΓΚΑΛΗΣ 17. ΜΠΑΓΓΕΑΣ
4. ΜΠΟΥΤΟΓΙΑΝΝΗΣ 18. ΓΕΩΡΓΙΟΥ
19. ΚΟΥΤΕΛΙΕΡΗΣ 22. ΣΤΥΛΟΣ
2. ΜΗΤΡΑΚΑΣ 30. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
8. ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ 83. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
7. ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ 88. ΣΑΜΑΝΙΔΗΣ
99. ΝΤΟΥΛΑΣ 20. ΠΑΠΠΑΣ
Προπονητές
Ν. ΖΑΛΙΚΑΣ Γ. ΚΑΜΠΕΡΙΔΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου