ΤΟΠΙΚΑ

Τη δεύτερη επιτυχία της θέλει την Κυριακή η Νίκη για να αξιοποιήσει το «διπλό» της Καρδίτσας

τη-δεύτερη-επιτυχία-της-θέλει-την-κυρι-851206

Τη δεύτερη επιτυχία της θέλει την Κυριακή η ομάδα της Νίκης, αφού θέλει έτσι να αξιοποιήσει το διπλό της Καρδίτσας, που ήταν το καλύτερο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής και αφού έκανε την έκπληξη, ξέρει πολύ καλά τον τρόπο να μην πέσει η ίδια θύμα έκπληξης!!! Η επιχείρηση «προσγείωση» ήταν κάτι με το οποίο ασχοληθήκαν στη Νίκη Βόλου, η οποία χαμηλώνει τους τόνους μετά την Καρδίτσα και πλέον στρέφει την προσοχή της στο κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό Κατερίνης.
Η Νίκη, πιο κομπλέ από ποτέ, θέλει την δεύτερη επιτυχία της και ο τεχνικός των «κυανόλευκων», Νίκος Ζαλίκας, ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να ξεχάσουν όσο το δυνατόν συντομότερα τον αγώνα της πρεμιέρας με την Αναγέννηση και να αφοσιωθούν στο επόμενο εμπόδιο που ακούει στο όνομα του Εθνικού.
Χωρίς τον Νταβίντ Λάνγκερ αλλά με όλους τους άλλους παίκτες παρόντες θα περιμένει η Νίκη τον Εθνικό Κατερίνης που έχει πετύχει δύο διαδοχικές προκρίσεις στο κύπελλο Ελλάδας σε βάρος της Καβάλας και της Κέρκυρας, ενώ την προηγούμενη Κυριακή νίκησαν 2-1 και τον Εορδαϊκό με ισάριθμα τέρματα του Μπαγγέα.
Ο Ανδρέας Κουτελιέρης φαντάζει ως ο πιθανότερος αντικαταστάτης του Νταβίντ Λάνγκερ,
οι Χρέντσαρ και Τσέροβιτς επιστρέφουν σε σχέση με την Καρδίτσα και έθεσαν εαυτούς στη διάθεση του προπονητή τους, ενώ τα μικροπροβλήματα που είχαν δυο από τους καλυτέρους της Καρδίτσας οι Χατζηπαντελίδης και Βούλγαρης ξεπεράστηκαν…
Ο Τσέροβιτς πάντως δεν μπόρεσε χθες να λάβει μέρος στην προπόνηση που ήταν στο γήπεδο της Κερασιάς και ο έμπειρος μέσος ίσως δεν θα προλάβει να κάνει πρεμιέρα στο Πανθεσσαλικό.

Ο Εθνικός Κατερίνης μόνο για τουρισμό δεν θα έρθει στη Νέα Ιωνία, ενώ εκείνο που πρέπει να προσεχθεί περισσότερο από τη Νίκη είναι ότι ο προσεχής αντίπαλός τους τη φετινή σεζόν αγνοεί τη λέξη «ήττα».
Από την πλευρά της η Νίκη θα τα δώσει όλα για όλα, προκειμένου να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα που της παρέχει ο παράγοντας έδρα, με τους «κυανόλευκους» να αισιοδοξούν πως κόντρα στον Εθνικό θα διπλασιάσουν τις νίκες τους στο πρωτάθλημα και θα διατηρηθούν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στο βόρειο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Σερραίος με διπλά ο διαιτητής
Από τις Σέρρες και με πολλά διπλά στους αγώνες που σφυρίζει είναι ο διαιτητής που θα διευθύνει τον κυριακάτικο αγώνα της Νίκης με τον Εθνικό Κατερίνης. Πιο συγκεκριμένα στο Πανθεσσαλικό στάδιο θα σφυρίξει ο Ι. Παπουτσής, με βοηθούς τους Σ. Κυρβέη και Ν. Κουρτίδη, επίσης από το σύνδεσμο Σερρών, ενώ ο τέταρτος διαιτητής, Χ. Μανούρας είναι από τα Τρίκαλα.
Ο Γιάννης Παπουτσής πέρσι σε 5 ματς γ εθνικής είχε 4 “διπλά” και ένα “Χ”, ενώ τα δυο τελευταία χρόνια σε 11 ματς με διαιτητή αυτόν μόνο ένας γηπεδούχος κέρδισε.
Τα περσινά παιγνίδια, όπου διαιτητής ήταν ο Σερραίος διαιτητής, ήταν:
Γρατινή-ΠΑΟΝΕ 0-2
Καρδίτσα-Ολυμπιακός 1-2
Πολύκαστρο-Πιερικός 0-1
Δόξα-ΑΕ Γιάννινα 1-1
Θράκη-Αρτα 0-2
Στο πρωτάθλημα 2005-2006 σφύριξε τα ματς:
Θερμαϊκός-Δόξα 0-2
Πολύκαστρο Κοζάνη 2-1
Θράκη-Πιερικός 0-0
Αγροτικός Αστέρας-Γιάννινα 0-0
Πολύκαστρο Αρτα 0-1
και Θράκη -Λαμία 0-1

Κάλεσμα της ΠΑΕ
Κάλεσμα προς τον κόσμο της Νίκης απευθύνει η ΠΑΕ Νίκη εκδίδοντας ανακοίνωση: «Η διοίκηση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου κάνει έκκληση συσπείρωσης στους οπαδούς της. Οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές μας, την Κυριακή στην Καρδίτσα έκαναν το χρέος τους απέναντι στην ομάδα. Την ερχόμενη Κυριακή μαζί με τον λαό μας θα κάνουμε ακόμη ένα βήμα, θα βάλουμε ακόμη ένα λιθαράκι στο οικοδόμημα της νέας ομάδας. Όλοι την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό, όλοι μαζί για μια μεγάλη Νίκη
Τώρα όσο ποτέ η Νίκη μας χρειάζεται όλους. Η αγορά εισιτηρίου διαρκείας και η προσέλευση των φιλάθλων μας στους αγώνες της ομάδας, είναι μια από της σημαντικές προϋποθέσεις για να επιβιώσει μια ποδοσφαιρική ομάδα.
Οι επιχειρηματίες της περιοχής, διαφημιζόμενοι μέσα από τη Νίκη, βοηθούν την επιχείρησή τους αλλά και την ομάδα μας. Γι’ αυτόν τον λόγο η ΠΑΕ συνεργάζεται με την εταιρία SOEL MEDIA της κ. Μ. Παναγι

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου