ΤΟΠΙΚΑ

Ανοίγει αύριο τις πύλες του το 6ο Επιχειρηματικό Πανόραμα

ανοίγει-αύριο-τις-πύλες-του-το-6ο-επιχει-851206

Μέχρι και τις 7 Οκτωβρίου η καρδιά της επιχειρηματικότητας της Μαγνησίας, και όχι μόνο, “χτυπά” στο Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου Βόλου, όπου θα εκτείνεται σε έκταση 8.000 τ.μ. το φετινό επιχειρηματικό πανόραμα.
Τα εγκαίνια της έκθεσης παραγωγικής φυσιογνωμίας θα πραγματοποιηθούν στις 7.3 το απόγευμα. Την κορδέλα έχει προσκληθεί να “κόψει” η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Ανάπτυξης, ωστόσο η συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων για την ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή, δυσχεραίνει τα πράγματα.
Μέχρι σήμερα το απόγευμα αναμένεται να ανακοινωθεί ποιος τελικά θα εκπροσωπήσει την Κυβέρνηση.
Τη διοργάνωση της έκθεσης έχουν αναλάβει η Αναπτυξιακή Εταιρεία του Επιμελητηρίου, οι δύο Ομοσπονδίες των Επαγγελματοβιοτεχνών της Μαγνησίας και ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου-Ν. Ιωνίας, υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Μαγνησίας.
Στη φετινή έκθεση θα συμμετέχουν 150 περίπου επιχειρήσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ θεωρείται ως ιδιαίτερα σημαντικό ότι παράλληλα διοργανώνεται η έκθεση τροφίμων και ποτών «Αγροδιατροφική 2007» σε συνεργασία με τον Οργανισμό Προώθησης Εξαγωγών (ΟΠΕ). Θα εκτεθούν τρόφιμα και ποτά από τη Μαγνησία, κρασιά, τσίπουρο, γάλα, τυροκομικά, αλλαντικά, ζυμαρικά, κονσέρβες, αλίπαστα κ.άλ., καθώς και από άλλες περιοχές της χώρας και το εξωτερικό.
Σύμφωνα με τον κ. Γ. Μπασδέκη, που για μία ακόμη χρονιά έχει αναλάβει τη διοργάνωση, στόχος είναι να ξεπεραστεί ο αριθμός των 75.000 επισκεπτών που καταγράφηκαν πέρυσι στο 5ο Επιχειρηματικό Πανόραμα. Οι εργασίες για το στήσιμο των περιπτέρων έχει ήδη σχεδόν ολοκληρωθεί, συμμετέχουν εκτός των επιχειρήσεων παραγωγικής φυσιογνωμίας με περίπτερα υπουργεία, επιμελητήρια, επιχειρήσεις της τοπικής αυτοδιοίκησης, το ΚΤΕΛ, το Πανεπιστήμιο αλλά και εθελοντικές οργανώσεις.
Όσον αφορά στους ιδιώτες, συμμετέχουν βιομηχανίες και βιοτεχνίες, επιχειρήσεις μετάλλου, ξύλου, οικιακών συσκευών, ειδών υγιεινής και κατοικίας, εμπορίας αυτοκινήτων, αγροτικών μηχανημάτων, μηχανημάτων έργο κ.αλ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου