ΤΟΠΙΚΑ

Ξεκινούν τα μαθήματα στο Δημοτικό ΙΕΚ Βόλου

ξεκινούν-τα-μαθήματα-στο-δημοτικό-ιεκ-142033

Σήμερα στις 7.30 το απόγευμα θα γίνει στο χώρο του ΔΙΕΚ ο καθιερωμένος αγιασμός για τη νέα εκπαιδευτική περίοδο 2012 – 2013.

Μετά τον αγιασμό θα πραγματοποιηθεί απονομή επαίνων από τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. της Κ.Ε.Κ.Π.Α. – Δ.Ι.Ε.Κ. σε δύο σπουδάστριες του τμήματος «Τεχνικός Χειροποίητου Κοσμήματος» που διακρίθηκαν σε διαγωνισμούς κοσμήματος. Η σπουδάστρια Έλενα Ερίσοβα απέσπασε το 3ο βραβείο σε διεθνή διαγωνισμό του παραγωγικού κοσμήματος που έλαβε χώρα στην Αγία Πετρούπολη και η σπουδάστρια Μαρία Γραμματίκα απέσπασε τον 5ο έπαινο στον 23ο Πανελλήνιο διαγωνισμό κοσμήματος KOSMIMA 2012 της HELEXPO A.E.

Οι ειδικότητες που θα λειτουργήσουν τη νέα εκπαιδευτική χρονιά είναι: Ειδικός Ενδυματολογίας και Σχεδίασης Μόδας, Τεχνικός Συντήρησης Τέχνης, Τεχνικός Διακόσμησης, Τεχνικός Χειροποίητου Κοσμήματος, Τεχνικός Λήψης Φωτογραφίας, Γραφίστας Εντύπου και Ηλεκτρονικών Μέσων, Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης και Υπεύθυνος Υποδοχής και Φιλοξενίας.

Τα μαθήματα σε όλες τις ειδικότητες για τα εξάμηνα Α΄ και Γ΄, θα ξεκινήσουν αύριο Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012, σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου