ΤΟΠΙΚΑ

Προσγείωση και προσοχή στον Εθνικό Κατερίνης

προσγείωση-και-προσοχή-στον-εθνικό-κα-851206

Χωρίς τον Νταβίντ Λάνγκερ και με τον Χρήστο Χατζηπαντελίδη να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα συνεχίστηκε χθες στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού η προετοιμασία της Νίκης για το Κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό Κατερίνης. Ο Ελληνας ποδοσφαιριστής των κυανολεύκων συνεχίζει να γυμνάζεται μόνος του για προληπτικούς περισσότερο λόγους και χωρίς να τίθεται προς το παρόν θέμα απουσίας του από το ματς. Οσον αφορά στον έμπειρο Τσέχο μέσο, δείχνει μεγάλη βελτίωση στον τραυματισμό του στο γόνατο, ωστόσο μέχρι χθες δεν είχε προσπαθήσει να δοκιμάσει το πόδι του και συνεχίζει τις θεραπείες.
Αύριο πάντως το αργότερο αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά η συμμετοχή του Λάνγκερ στο ματς της 2ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής στο Πανθεσσαλικό. Ο Νίκος Ζαλίκας περιμένει να δει αν θα έχει τον 31χρονο στην διάθεση του -κάτι που θεωρείται δύσκολο- προκειμένου να καταστρώσει τα τελικά του πλάνα για τον αγώνα.
Ο 45χρονος προπονητής προσπαθεί να προσγειώσει τους ποδοσφαιριστές του μετά το διπλό της Καρδίτσας και εφιστά την προσοχή τους στο ματς που ακολουθεί, μια και θεωρεί ότι θα έχει τον ίδιο, αλλά και ίσως μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας. «Συνεχίζουμε την προετοιμασία μας για το παιχνίδι με τον Εθνικό Κατερίνης, προκειμένου να είμαστε σε υψηλό βαθμό ετοιμότητας. Είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας και λόγω της προσοχής που χρήζει, αλλά και της ποιότητας της αντίπαλης ομάδας», υποστήριξε μεταξύ άλλων ο κυανόλευκος τεχνικός.

Ξεκαθαρίζει για τον Κροάτη επιθετικό
Στο οικονομικό φαίνεται πως κολλάει η τελική συμφωνία του Κροάτη επιθετικού με την ΠΑΕ Νίκη Βόλου. Ο ποδοσφαιριστής θέλει από την πλευρά του να ενισχύσει την ομάδα, αλλά από την άλλη κάποια μείωση που του έγινε στην αρχική προσφορά, με την δικαιολογία ότι πέρασαν ήδη τρεις μήνες σχεδόν από την έναρξη της προετοιμασίας, δεν τον βρίσκει σύμφωνο. Τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει η υπόθεσή του κι αν τελικά οι συζητήσεις δεν ευοδώσουν, οι άνθρωποι της Νίκης θα στραφούν στις εναλλακτικές λύσεις του έχουν στα χέρια τους.
Το θέμα της ενίσχυσης σχολίασε σε χθεσινές του δηλώσεις και ο Νίκος Ζαλίκας: «Θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε την παράταση και να ενισχυθούμε μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου. Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο, αλλά ίσως τις επόμενες ημέρες να έχουμε εξελίξεις επί του θέματος».
Το Σαββατοκύριακο αναμένεται στον Βόλο ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Κώστας Χρόνης, που θα συζητήσει με τους ντόπιους παράγοντες για την ομάδα και θα παρακολουθήσει τον αγώνα. Εν τω μεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες στις 10 Οκτωβρίου και ημέρα Τετάρτη θα διεξαχθεί το παιχνίδι με τα Γιαννιτσά.

Ο Παπουτσής στο Πανθεσσαλικό
Ο Ι. Παπουτσής του ΣΔΠ Σερρών ορίστηκε να διευθύνει το ματς της 2ης αγωνιστικής στο Πανθεσσαλικό. Βοηθοί του θα είναι οι Σ. Κυρβέης και Ν. Κουρτίδης από τον ίδιο σύνδεσμο, ενώ 4ος ο Χ. Μανούρης από τα Τρίκαλα

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου