ΤΟΠΙΚΑ

Ετοιμοι για το τζάμπολ Ολυμπιακός, Νίκη και Ιωνας

ετοιμοι-για-το-τζάμπολ-ολυμπιακός-νίκ-851206

Ετοιμοι για το τζάμπολ είναι Ολυμπιακός, Νίκη και Ιωνας. Την Κυριακή ξεκινούν τα πρωταθλήματα της Β’ και Γ’ Εθνικής μπάσκετ και οι τρεις εκπρόσωποι της Μαγνησίας θα προσπαθήσουν να μπουν με το δεξί.

Απαντες παρόντες στον Ολυμπιακό
Ο Ολυμπιακός μετά την ανανέωση του ρόστερ του και την παραμονή μόνο τριών παικτών από την περσινή ομάδα, θα προσπαθήσει να αποδείξει στην πράξη οτι πέτυχε το… «πείραμα» και εξασφαλίζοντας από νωρίς την παραμονή να βάλει τις βάσεις για την δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.
Ο Γιώργος Βλιώρας και οι παίκτες του υποδέχονται στην πρεμιέρα τον ΑΣΕ Δούκα και παρά το γεγονός ότι αντιμετωπίζουν ένα συγκρότημα που υποβιβάστηκε πέρυσι από την Α2 και θέτει ως στόχο την άμεση επιστροφή σε αυτή, αισιοδοξούν ότι θα καταφέρουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα και να ξεκινήσουν με ροζ φύλλο τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα. Το ευχάριστο είναι ότι κανένα απολύτως πρόβλημα δεν υπάρχει για την τεχνική ηγεσία. Ο Ερασιτέχνης καλεί τον κόσμο να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας και να την βοηθήσει να πάρει το πρώτο της δίποντο, που ίσως σημάνει ένα δυναμικό σερί στο ξεκίνημα της περιόδου.

Μόνο νίκες στη Ν. Ιωνία
Το ατού των κυανολεύκων στην δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τους στην Γ’ Εθνική θα αποτελέσει αναμφίβολα το κλειστό της Ν. Ιωνίας. Η Νίκη θέλει μόνο θετικά αποτελέσματα στο «σπίτι» της, ώστε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για την αξιόλογη πορεία που επιθυμεί και την θα αναζητήσει ιδανική αρχή και στο «ντεμπούτο» της απέναντι στον Ηφαιστο. Τα ερωτηματικά για τον Γιώργο Κοσμάτο ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής είναι η συμμετοχή των Κατσαφούρη και Σοφαδίτη. Ο Βολιώτης αναμένεται πάντως να «σφίξει τα δόντια» και να ενισχύσει την ομάδα του, ενώ άδεια προσπαθεί να εξασφαλίσει ο δεύτερος.
Τέλος, όπως έγινε γνωστό χθες ο Αντώνης Γκοντόπουλος που ανήκει στη Νίκη και τα τελευταία χρόνια αγωνίζονταν δανεικός στην Κομοτηνή, μέσα στις επόμενες ημέρες θα αποτελέσει και επίσημα παίκτη του Κεραυνού Αιγίου, αφού δεν πείστηκε να παραμείνει στη Ν. Ιωνία και να βοηθήσει τους κυανόλευκους.

Ολα για την έκπληξη
Για την έκπληξη της πρεμιέρας απέναντι στο φαβορί του ομίλου Αρχέλαο θα παραταχθεί την Κυριακή στην Κατερίνη ο Ιωνας. Οι νεοφώτιστοι γνωρίζουν οτι η αποστολή τους είναι εξαιρετικά δύσκολη, από την άλλη όμως ελπίζουν πώς με δική τους καλή εμφάνιση θα μπορέσουν να διεκδικήσουν το «διπλό». Ο Αντώνης Μυριντζής έχει δει σε φιλικά ματς την ομάδα της Κατερίνης, που ενισχύθηκε σημαντικά φέτος και θα προσπαθήσει να περιορίσει τα ατού της και την επιθετική της δραστηριότητα. Ο Βολιώτης τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στον στρατευμένο Αναγνωστόπουλο, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες θα ταξιδέψουν κανονικά στην πρωτεύουσα της Πιερίας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου