ΤΟΠΙΚΑ

Επιμελητήριο: Ανοίγει τις πύλες του το Επιχειρηματικό Πανόραμα 2007

επιμελητήριο-ανοίγει-τις-πύλες-του-το-851206

Ανοίγει το ερχόμενο Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου, τις πύλες της η έκθεση παραγωγικής φυσιογνωμίας του Νομού «6ο Επιχειρηματικό Πανόραμα-Μαγνησία 2007», η οποία πραγματοποιείται κάθε χρόνο υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Μαγνησίας και συνδιοργανώνεται από τις δύο Ομοσπονδίες Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων, καθώς και από τον Εμπορικό Σύλλογο Βόλου-Ν. Ιωνίας.
Η έκθεση θα στεγασθεί και φέτος στο Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου Βόλου, στο Πεδίο Άρεως και θα λειτουργήσει έως τις 7 Οκτωβρίου 2007. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στις 7:30 το απόγευμα του Σαββάτου και στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί να παραστούν εκπρόσωποι των συναρμόδιων υπουργείων, των τοπικών φορέων και όλοι οι πολίτες της Μαγνησίας.
Καινοτομία του φετινού «Επιχειρηματικού Πανοράματος» αποτελεί η παράλληλα λειτουργία στον ίδιο χώρο και κλαδικής έκθεσης τροφίμων και ποτών. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου που στοχεύει στο να προβάλλεται κάθε χρόνο ένας παραγωγικός κλάδος της περιοχής μας.
Όπως σημειώνει ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Γ. Σπηλιόπουλος, η καινοτομία την ένταξης της εμβόλιμης κλαδικής έκθεσης, που ξεκίνησε από πέρυσι, έδωσε μια άλλη διάσταση στο «Επιχειρηματικό Πανόραμα», που αναμφισβήτητα αποτελεί το σημαντικότερο επιχειρηματικό γεγονός για όλη τη Θεσσαλία και τη κεντρική Ελλάδα. «Φέτος φιλοδοξούμε η έκθεση να σημειώσει μεγαλύτερη επιτυχία τόσο από άποψη εκθετών και επισκεπτών, όσο και από άποψη σύναψης εμπορικών συμφωνιών. Και ο στόχος μας είναι εφικτός, αν λάβουμε υπόψη τα μηνύματα που δεχόμαστε, αλλά και τη στήριξη που δημόσια εκφράζεται από κορυφαίους οικονομικούς και πολιτικούς παράγοντες. Η έκταση των 7.000 τετραγωνικών μέτρων, καθώς και οι ειδικά διαμορφωμένοι και καλαίσθητοι χώροι που στεγάζουν τους εκθέτες, καλύπτουν απόλυτα όλες τις ανάγκες προβολής προϊόντων και υπηρεσιών, δίνοντας τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις που συμμετέχουν να έρθουν σε άμεση επαφή με τους χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης», τονίζει ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Γ. Σπηλιόπουλος.
Η διοργάνωση της έκθεσης «Επιχειρηματικό Πανόραμα» εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλει το Επιμελητήριο Μαγνησίας για την ενίσχυση της εξωστρέφειας των ντόπιων επιχειρήσεων, προσπάθεια που αν κριθεί από τα αποτελέσματα των προηγούμενων εκθέσεων, αλλά και από τη συμμετοχή σε άλλες εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, άρχισε πλέον να αποδίδει καρπούς.
Καθώς απομένουν τέσσερις μόλις ημέρες για την έναρξη της έκθεσης, συνεχίζονται και εντείνονται οι προετοιμασίες για την όσο καλύτερη διοργάνωσή της. Έτσι ολοκληρώνεται το στήσιμο των περιπτέρων, που θα στεγάσουν τις περισσότερες από 150 επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο «Εκθεσιακό Πανόραμα», ενώ ρυθμίζονται και όλες οι λεπτομέρειες για την καλύτερη εξυπηρέτηση των χιλιάδων επισκεπτών.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η έκθεση θα λειτουργήσει το ερχόμενο Σάββατο από τις 7.30 από απόγευμα έως τις 10 το βράδυ, ενώ την Κυριακή θα είναι ανοιχτή από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 5 το απόγευμα έως τις 10.30 το βράδυ. Από Δευτέρα έως Παρασκευή η έκθεση θα λειτουργεί μόνο απογεύματα και συγκεκριμένα από τις 5 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ, ενώ το επόμενο Σάββατο, 7 Οκτωβρίου θα λειτουργήσει από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 5 το απόγευμα έως τις 10.30 το βράδυ.
Σημειώνεται ότι η είσοδος στην έκθεση είναι ελεύθερη.
Το Επιμελητήριο Μαγνησίας, οι δύο Ομοσπονδίες Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων, καθώς και ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου-Ν. Ιωνίας απευθύνουν ανοιχτή πρόσκληση προς όλους τους Βολιώτες, προς όλους τους κατοίκους της Μαγνησίας, να επισκεφθούν την έκθεση για να γνωρίσουν από κοντά την παραγωγική φυσιογνωμία του νομού μας, αλλά και μια σειρά από προϊόντα που παράγονται από ελληνικές επιχειρήσεις.

Συνεργασία με μελετητές του κόμβου Βελεστίνου
Σε επαφή με τους μελετητές του έργου του κόμβου του Βελεστίνου βρίσκεται το Επιμελητήριο Μαγνησίας, το οποίο θεωρεί ότι το συγκεκριμένο έργο είναι ιδιαίτερα σημαντικό τόσο από άποψη κυκλοφοριακής σύνδεσης του Βόλο

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου