ΤΟΠΙΚΑ

Ανθρωποκυνηγητό για τους δύο ληστές της ληστείας στην Κάτω Γατζέα

ανθρωποκυνηγητό-για-τους-δύο-ληστές-149299

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη αγνώστων δραστών ένοπλης απόπειρας ληστείας στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, που έγινε προχτές λίγο μετά τις 9 το βράδυ στην Κάτω Γατζέα.

Ειδικότερα τις βραδινές ώρες της Παρασκευής άγνωστοι δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με ολοπρόσωπες κουκούλες, προσέγγισαν πεζή τον εξωτερικό χώρο του πρατηρίου υγρών καυσίμων, όπου ο ένας από αυτούς πυροβόλησε στον αέρα με πιστόλι για εκφοβισμό.

Στη συνέχεια, στην προσπάθειά τους να ακινητοποιήσουν τον ιδιοκτήτη του πρατηρίου, ένας από αυτούς πυροβόλησε προς το μέρος του για να τον ακινητοποιήσει τραυματίζοντάς τον στον αριστερό μηρό.
Ακολούθως, οι άγνωστοι δράστες τράπηκαν σε φυγή χωρίς να ολοκληρώσουν την πράξη τους. Ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου μεταφέρθηκε αρχικά σε Νοσοκομείο του Βόλου και στη συνέχεια σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Μηλεών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου