ΤΟΠΙΚΑ

Κατά μήκος του Πολεοδομικού Συγκροτήματος

κατά-μήκος-του-πολεοδομικού-συγκροτή-851206

Με την ποδηλατοδρομία κατά μήκος του Πολεοδομικού Συγκροτήματος Βόλου κορυφώνονται σήμερα οι εκδηλώσεις για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα χωρίς αυτοκίνητο που συνδιοργανώνουν οι Δήμοι Βόλου Νέας Ιωνίας και η Νομαρχία Μαγνησίας.
Το πρόγραμμα της ποδηλατοδρομίας στην οποία αναμένεται να συμμετέχουν μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αθλητές και ποδηλάτες, καθώς και εκπρόσωποι των φορέων, έχει ως εξής:

Βόλος 10.30 π.μ: Αφετηρία Παραλία – Παπαστράτου. Πορεία: Δημητριάδος-2ας Νοεμβρίου-Πλατεία Ειρήνης (γέφυρα Κραυσίδωνα)-συνάντηση με την ποδηλατοδρομία της Νέας Ιωνίας

Νέα Ιωνία10.30 π.μ: Αφετηρία Κλειστό Γυμναστήριο Ν. Ιωνίας.
Κοινή πορεία: Λ. Ειρήνης – Ευαγγελίστρια-Μαιάνδρου-Ικάρων-Σταδίου-Πανθεσσαλικό Στάδιο. Αναψυκτικά, μικρή Μουσική Εκδήλωση, κλήρωση ποδηλάτων.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι εκδηλώσεις που προηγήθηκαν στέφθηκαν με επιτυχία και μαζικότητα, ενώ όπως τόνισε χθες ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυκλοφοριακών Θεμάτων του Δήμου Βόλου κ. Χαρ. Σκυργιάννης έστειλαν πραγματικά μήνυμα ευαισθητοποίησης σε μικρούς και μεγάλους, ώστε να κάνουμε την πόλη του Βόλου πιο ανθρώπινη.
Ο κ. Σκυργιάννης αναφέρθηκε εξάλλου στην προτροπή που θα πρέπει να είναι διαρκής προς τους πολίτες να αποφεύγουν τη χρήση του Ι.Χ. μέσα στην πόλη, προάγοντας τη χρήση του ποδηλάτου αλλά και των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου