ΤΟΠΙΚΑ

Με πίστη για το θετικό αποτέλεσμα αναχωρεί η Νίκη για την Καρδίτσα

με-πίστη-για-το-θετικό-αποτέλεσμα-αναχ-851206

Με στόχο το θετικό αποτέλεσμα που θα της επιτρέψει να βλέπει αισιόδοξα την παρουσία της στην Γ’ Εθνική και το οποίο θα ανεβάσει αναμφίβολα την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών μετά από μια δύσκολη εβδομάδα που προηγήθηκε, αναχωρεί σήμερα η Νίκη για το Νομό Καρδίτσας, εκεί όπου αύριο (4.30 μ.μ.) στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της τρίτης κατηγορίας θα αντιμετωπίσει την Αναγέννηση.
Απαντες στο κυανόλευκο στρατόπεδο γνωρίζουν τις δυσκολίες της αναμέτρησης, ωστόσο θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν τον πρώτο ή τους πρώτους τους εκτός έδρας βαθμούς, επιθυμώντας να ξεκινήσουν ιδανικά τον φετινό… μαραθώνιο.
«Σε κάθε παιχνίδι όπως και στην αυριανή πρεμιέρα θα παραταχθούμε με στόχο το θετικό αποτέλεσμα. Σε κανένα ματς δεν θα πάμε για να χάσουμε. Είναι σίγουρα δύσκολη πρεμιέρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι είναι και ακατόρθωτο να «περάσουμε» από την Καρδίτσα», δηλώνει ο Μιχάλης Κουτσογιάννης για το αυριανό παιχνίδι. Οσο για τους στόχους της ομάδας την φετινή σεζόν: «Δεν μπορούμε αυτή την στιγμή να μιλάμε για στόχους. Είμαστε μια καινούρια ομάδα και αυτό που θέλουμε είναι να δείχνουμε καλά στοιχεία και να βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι. Στόχος μας είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι όποιος αποδίδει καλό ποδόσφαιρο, του έρχονται και τα θετικά αποτελέσματα. Φιλοδοξία μας είναι να δημιουργήσουμε μια ομάδα ανταγωνιστική τόσο εντός όσο και εκτός έδρας, που θα μπορεί να διεκδικεί και να αποδίδει τα μέγιστα στο άμεσο μέλλον. Το γεγονός ότι δεν ήρθαν ονόματα, αλλά στην θέση τους παίκτες νεαροί που διαθέτουν φιλοδοξίες, για μένα είναι σημαντικό, καθώς δείχνουν διάθεση και όρεξη και θέλουν να διακριθούν. Επίσης σημαντικό είναι το καλό κλίμα στα αποδυτήρια και αυτό θεωρώ ότι υπάρχει σε πολύ μεγάλο βαθμό στη Νίκη μεταξύ των ποδοσφαιριστών, όπως και χημεία. Σύντομα θα μπορούμε να συνδυάζουμε το καλό ποδόσφαιρο με αποτελέσματα και να αφήνουμε ικανοποιημένους τους φιλάθλους μας».
Οι παίκτες της Νίκης θα πραγματοποιήσουν σήμερα την τελευταία τους προπόνηση και στην συνέχεια ο Νίκος Ζαλίκας θα ανακοινώσει τους 19 ποδοσφαιριστές που θα βρίσκονται στην αποστολή, η οποία θα αναχωρήσει αμέσως μετά για την λίμνη Πλαστήρα. Ο Χρέντσαρ προπονήθηκε κανονικά χθες, ωστόσο είναι εξαιρετικά αμφίβολος για την αυριανή αναμέτρηση, ενώ εκτός των πλάνων της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται ο τραυματίας Τσέροβιτς και ο τιμωρημένος από την περσινή σεζόν Κουκουλής.

Ερχεται ο Κροάτης επιθετικός
Την Δευτέρα αναμένεται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου να βρίσκεται στον Βόλο προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Ν. Ιωνίας, ο Κροάτης επιθετικός, το όνομα του οποίου δεν έχει διαρρεύσει προς το παρόν. Η Νίκη τον είχε στην αναμονή προκειμένου να δοθεί η παράταση μεταγραφών για ελεύθερους παίκτες και έτσι μετά το «πράσινο φως» που έδωσε η αρμόδια ποδοσφαιρική αρχή, ξεκίνησε τις διαδικασίες για την απόκτησή του.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου