ΤΟΠΙΚΑ

Με το μυαλό στην Καρδίτσα!!!

με-το-μυαλό-στην-καρδίτσα-851206

Μόνο το ματς της πρεμιέρας με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα σκέφτονται στη Νίκη, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τα όσα παράξενα !! συνέβησαν ή απλά ακούστηκαν τις τελευταίες μέρες περί αποχώρησης Ζαλίκα, που ξαναπήρε εγγυήσεις και έμεινε … και τα περί αποχώρησης του πρόεδρου Κ. Χρόνη, που απείλησε με αποχώρηση!!!
Ολοι πλέον στη Νίκη κοιτούν το αγωνιστικό, θέλοντας ένα καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και αισιοδοξώντας γι’ αυτό μετά τις τελευταίες καλές εμφανίσεις και από το γεγονός ότι η ομάδα δείχνει ότι σταδιακά βελτιώνεται.
Τα παιγνίδια της Νίκης με την Αναγέννηση ήταν πάντα ντέρμπι, αν και η τελευταία συνάντηση των δυο ομάδων την περίοδο 2001-2002 ήταν για τη Δ Εθνική και με νικητές τους Βολιώτες (0-1 72 Τσέροβιτς και 1-0 57 Βλαχούδης).
Στη β΄ Εθνική την περίοδο 97-98 είχαμε:
ΑΣΑ -ΝΙΚΗ 3-1 (9 Μόσχος,15 Εβιντι,74 Παυλοβιτς-54 Παφλιάς)
και Νίκη-ΑΣΑ 1-0 (58 Παφλιάς)
την περίοδο 1998-1999
Νίκη -Αναγέννηση στο Βόλο 1-1 (67 Τριχιάς-57 Εβιντι)
και Αναγέννηση-Νίκη 3-1 (37 Ντραγκίσεβιτς, 52 Αλιβάνογλου,74 Χατζηρίζος-47 Τσίρκοβιτς).
Στην Γ’ Εθνική τελευταία φορά οι δυο ομάδες ξαναβρέθηκαν την περίοδο 1990-1991 με 1-1 στη Νέα Ιωνία (43 Βλαχούδης-28 Καντερές) και 1-4 στη Καρδίτσα (41 Δρόσος-42 Καρρόπουλος,55 Καϊμπαλίδης,85,89 Βλαχούδης).
Αγωνιστικά ο Σέρτζιαν Τσέροβιτς δεν θα μπορέσει να βοηθήσει τη Νίκη στην Καρδίτσα στο κυριακάτικο παιχνίδι με την Αναγέννηση. Ο Σερβοέλληνας μέσος έκανε μαγνητική τομογραφία, η οποία αποκάλυψε πρόβλημα στον αστράγαλο και θα του στερήσει την παρουσία στην αποστολή για την Καρδίτσα .Ο Χρέντσαρ, παρ’ ότι έχασε προπονήσεις μετά το ταξίδι που πραγματοποίησε στη Σλοβακία για να φέρει στο Βόλο την οικογένειά του, πιθανόν θα είναι παρών… Τραυματισμοί των Σάμπλιακ και Μπουτογιάννη δεν εμπνέουν ανησυχία, ενώ και ο Βούλγαρης φαίνεται να ξεπέρασε το πρόβλημά του και να είναι μια από τις επιθετικές λύσεις κόντρα στην ΑΣΑ…
Εκτός από το ματς της πρεμιέρας στην Καρδίτσα, στη Νίκη δεν θέλουν να σκέφτονται τίποτα άλλο που αφορά απειλές αποχώρησης, εγγυήσεις, “καπελώματα”, καμπανάκια, κινήσεις πίεσης και οτιδήποτε που μπορεί να χαλάσει το κλίμα εν όψει του Κυριακάτικου ντέρμπι στην Καρδίτσα, όπου η ομάδα της Νέας Ιωνίας θα έχει και τη συμπαράσταση του κόσμου της…
Κοινή εκδρομή στην Καρδίτσα για το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι με την Αναγέννηση διοργανώνουν το Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης» και οι Blue Angels. Δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του Blue Club (Δορυλαίου-Εγγλεζονησίου, τηλ. 2421080969).

* Το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής θα διευθύνει ο Α. Παπανδριόπουλος από το σύνδεσμο Πειραιά, με βοηθούς τους συντοπίτες του Β. Ανδρώνη και Ε. Κώνστα, ενώ Πειραιώτης θα είναι και ο τέταρτος διαιτητής Β. Λαγογιάννης.
Ο Α. Παπανδριόπουλος από τον Πειραιά πέρσι διηύθυνε δυο ματς Β Εθνικής, το Θρασύβουλος-Πανθρακικος 4-0 και το Μεσσηνιακός -Θρασύβουλος 1-1.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου