ΤΟΠΙΚΑ

Εμειναν χωρίς τις αισθήσεις τους στο δρόμο μετά από τροχαίο!

εμειναν-χωρίς-τις-αισθήσεις-τους-στο-δ-156337
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε χθες στη 1.30 μετά τα μεσάνυχτα στην Αγριά. Δύο άτομα τραυματίστηκαν ύστερα από σύγκρουση των δικύκλων που οδηγούσαν, σύμφωνα με πληροφορίες.
Μετά την πτώση τους στο έδαφος έχασαν και οι δύο τις αισθήσεις τους! Ακίνητους στο οδόστρωμα -είναι άγνωστο πόση ώρα έμειναν σε αυτή την κατάσταση- τους αντίκρισε διερχόμενος, ο οποίος ενημέρωνε άμεσα το ΕΚΑΒ.
Δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μετέβησαν εσπευσμένα για τη διακομιδή των δύο τραυματιών στο Νοσοκομείο Βόλου. Ο ένας από τους δικυκλιστές, ηλικίας περίπου 50 ετών, υπέστη κρανιοεγκεφαλικά τραύματα με αποτέλεσμα να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση και η κατάστασή του να χαρακτηρίζεται σοβαρή, αν και όπως έλεγαν χθες οι γιατροί διέφυγε τον κίνδυνο για τη ζωή του.
Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, καθώς καμία επίσημη ενημέρωση δεν έγινε για ένα σοβαρό τροχαίο με δύο τραυματίες από το Τμήμα Τροχαίας Βόλου, ο 50χρονος, κάτοικος Αγριάς, κινούνταν με το δίκυκλο εκείνη την ώρα με κατεύθυνση προς Βόλο, προκειμένου να πιάσει δουλειά. Ο δεύτερος δικυκλιστής νοσηλεύεται με κατάγματα στο Νοσοκομείο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου