ΤΟΠΙΚΑ

Επτά τραυματίες σε δύο τροχαία!

επτά-τραυματίες-σε-δύο-τροχαία-158329
Πανικός επικράτησε χθες το απόγευμα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Βόλου, όταν διακομίσθηκαν επτά συνολικά τραυματίες από δύο τροχαία ατυχήματα, τα οποία σημειώθηκαν στο δρόμο μεταξύ Λαύκου και Αργαλαστής και στην εθνική οδό Βόλου – Λάρισας, στον κόμβο Βελεστίνου.
Πρόκειται για δύο οικογένειες, η μία τετραμελής και η δεύτερη τριμελής. Ευτυχώς κανείς από τους τραυματίες δεν αντιμετώπισε κίνδυνο για τη ζωή του και είτε εισήχθησαν για νοσηλεία είτε έλαβαν εξιτήριο μετά την παροχή πρώτων βοηθειών από τους γιατρούς του Νοσοκομείου Βόλου.
Συγκεκριμένα, γύρω στις 6 το απόγευμα ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ζευγάρια και τα δύο παιδιά τους, το ένα ανήλικο, ενώ κινούνταν στο δρόμο μεταξύ Λαύκου – Αργαλαστής, βρέθηκε στο γκρεμό.
Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου κάτω από συνθήκες που ερευνώνται και το όχημα βγήκε από την πορεία του, καταλήγοντας στον γκρεμό, ευτυχώς όχι μεγάλου βάθους. Μαζί με τη σύζυγό του και τα δυο τους παιδιά έζησαν πραγματικό εφιάλτη. Σοκαρισμένοι ανασύρθηκαν από περαστικούς από το σημείο τη στιγμή του τροχαίου και διακομίσθηκαν εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Βόλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, κανένα από τα τέσσερα μέλη της οικογένειας δεν διέτρεχε κίνδυνο ζωής.
Ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα, στο μεταξύ, χθες το απόγευμα είχε ως αποτέλεσμα άλλα τρία άτομα να διακομισθούν με τραύματα στο Τμήμα Επειγόντων του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου. Πρόκειται για έναν ιερέα από το Βόλο, τη σύζυγό του και το παιδί τους, επιβάτες ΙΧ αυτοκινήτου.
Στο τροχαίο, το οποίο σημειώθηκε στην εθνική οδό στον κόμβο Βελεστίνου, δεν ενεπλάκη άλλο όχημα. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο ιερέας έκανε απότομους ελιγμούς στο οδόστρωμα και μετά από δύο προσκρούσεις σε σταθερά αντικείμενα το όχημα ανετράπη. Από θαύμα σώθηκαν οι επιβάτες, οι οποίοι νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου