ΤΟΠΙΚΑ

Στη Σκόπελο ο Αλ. Μεϊκόπουλος

στη-σκόπελο-ο-αλ-μεϊκόπουλος-158576

Tο νησί των Β. Σποράδων, τη Σκόπελο, επισκέφτηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος μαζί με κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ.

Ο βουλευτής Μαγνησίας συνομίλησε με αγρότες και μέλη του Αγροτικού Συνεταιρισμού Σκοπέλου για διάφορα θέματα που τους αφορούν και ιδιαίτερα το πρόβλημα της επανεξέτασης του αιτήματος για τη δημιουργία εργοστασίου ελαιολάδου με υπαγωγή στο Μέτρο 123 Α του επενδυτικού σχεδίου για τη “Μετεγκατάσταση και Εκσυγχρονισμό ελαιοτριβείου”, που αρχικά το Υπουργείο Γεωργίας έχει απορρίψει.

Επίσης είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Σκοπέλου κ. Γιώργο Μιχελή για τα προβλήματα του Δήμου που έχουν τελευταία οξυνθεί, λόγω της κρίσης, αλλά και λόγω των μειωμένων κονδυλίων που δίνονται προς τους ΟΤΑ.

Τέλος ο βουλευτής συμμετείχε και μίλησε στην συνέλευση ίδρυσης του νέου ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ του νησιού, δηλώνοντας ότι η πορεία προς το συνέδριο είναι βαθειά δημοκρατική και θα πρέπει όλοι οι πολίτες να συμβάλλουν με την συμμετοχή τους στην επεξεργασία των θέσεων και της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ και στη δημιουργία μιας σύγχρονης αριστερής ριζοσπαστικής παράταξης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου