ΤΟΠΙΚΑ

Γεύση από ΟΥΕΦΑ μέσω Λάρισας…

γεύση-από-ουεφα-μέσω-λάρισας-851206

Γεύση ΟΥΕΦΑ μέσω Λάρισας… Η Μαγνησία, όσο και αν δεν το έχουν καταλάβει οι φίλαθλοι της Νίκης και του Ολυμπιακού και γενικότερα οι Βολιώτες οπαδοί, κινείται σε ρυθμούς ΟΥΕΦΑ… Και αυτό οφείλεται στην ΑΕΛ! Μετά το Ολυμπιακό τουρνούα του 2004, ο αυριανός αγώνας των Λαρισαίων με την Μπλάκμπερν θα είναι η δεύτερη μεγαλύτερη διοργάνωση που θα φιλοξενήσει το Πανθεσσαλικό. Οι Βολιώτες θα έχουν μια «κλεμμένη» ευκαιρία να ζήσουν από κοντά μια από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές γιορτές της Γηραιάς Ηπείρου. Για πρώτη φορά γήπεδο της Μαγνησίας θα φιλοξενήσει έναν τόσο υψηλού επιπέδου Πανευρωπαϊκό αγώνα ποδοσφαίρου…
Η κυπελλούχος Ελλάδος Λάρισα φιλοξενεί αύριο στο γήπεδο της Ν. Ιωνίας τους Αγγλους και όλα αυτά έρχονται να μας θυμίσουν για άλλη μια φορά την μιζέρια στην οποία βρίσκεται το βολιώτικο ποδόσφαιρο. Πριν πέντε χρόνια η ΑΕΛ ήταν στην Γ’ Εθνική και κινδύνεψε με υποβιβασμό στην Δ’. Η υγιής λειτουργία της ομάδας όμως και γενικότερα η νοοτροπία και η δυναμική της θεσσαλικής πρωτεύουσας προσέλκυσαν σωστό επενδυτή, της έφεραν χρήματα, βρέθηκαν μεγάλοι χορηγοί και η Λάρισα πολύ γρήγορα ξεπέρασε τις ομάδες του Βόλου και τις αλάνες και βρέθηκε στα σαλόνια…
Ιστορική στιγμή για τους βυσσινοί που από σήμερα η αποστολή τους θα καταλύσει στην Πορταριά. Ιστορική στιγμή και για το Πανθεσσαλικό και την Μαγνησία, καθώς είναι ο πρώτος αγώνας Ευρωπαϊκού κυπέλλου στα γήπεδά της και το παράδοξο της υπόθεσης ότι καταγράφεται χάρη σε μια Λαρισαϊκή ομάδα! Το Πανθεσσαλικό μάλιστα θεωρείται γούρικο για τους «άσπονδους γείτονες» μια και πριν μερικούς μήνες στέφθηκαν κυπελλούχοι Ελλάδος κόντρα στον Παναθηναϊκό, τρόπαιο που τους έδωσε το εισιτήριο για την παρουσία τους στο ΟΥΕΦΑ.

700 Αγγλοι στην Μαγνησία
Σήμερα στις 8 μ.μ. η ΑΕΛ θα πραγματοποιήσει την τελευταία της προπόνηση στο στάδιο, ενώ προηγουμένως στις 6 μ.μ. θα προπονηθεί η Μπλάκμπερν. Οι προπονήσεις θα είναι ανοιχτές για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ μόνο για τα πρώτα 15 λεπτά. Η αποστολή των Αγγλων θα φτάσει με τσάρτερ στη Νέα Αγχίαλο το μεσημέρι και θα καταλύσει σε κεντρικό ξενοδοχείο του Βόλου. Μαζί με την αποστολή αναμένονται στην Μαγνησία και 700 οπαδοί των «ρόβερς» που έχουν προμηθευτεί εισιτήρια για να παρακολουθήσουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα.
Στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου του Πανθεσσαλικού θα μιλήσουν το απόγευμα για τον αγώνα οι δυο προπονητές και το «θερμόμετρο» για την αναμέτρηση θα αρχίσει να ανεβαίνει. Συγκεκριμένα στις 7.15 μ.μ. θα δώσει συνέντευξη ο Μαρκ Χιούζ και μισή ώρα αργότερα ο Γιώργος Δώνης. Εισιτήρια για την αναμέτρηση πωλούνται από χθες σε ειδικό σταντ στον Αγιο Νικόλαο, που θα λειτουργεί και σήμερα από τις 5.30 – 7.30 το απόγευμα. Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από τα 20 ευρώ και φτάνουν τα 50. Στο μεταξύ αύριο Πέμπτη, θα υπάρξουν εξτρά δρομολόγια από το ΚΤΕΛ της Λάρισας για τον Βόλο με μειωμένη τιμή εισιτηρίου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου