ΤΟΠΙΚΑ

Ετοιμος να «ανοίξει την πόρτα» ο Ν. Ζαλίκας

ετοιμος-να-ανοίξει-την-πόρτα-ο-ν-ζαλί-851206

Η ώρα της σέντρας πλησιάζει κι ενώ όλοι στη Ν. Ιωνία περίμεναν με ανυπομονησία το Θεσσαλικό ντέρμπι στην Καρδίτσα, ένα απρόσμενο γεγονός ήρθε να ταράξει τα νερά και να αναδείξει ξανά τα σοβαρά προβλήματα που ταλανίζουν την κυανόλευκη ομάδα. Ο Νίκος Ζαλίκας για άλλη μια φορά απείλησε να φύγει, αν δεν βρεθούν άμεσα λύσεις σε θέματα που ταλαιπωρούν παίκτες και τεχνικό τιμ! Και όλα αυτά λίγες μόνο ημέρες πριν την πρεμιέρα κόντρα στην Αναγέννηση.
Συγκεκριμένα οι πληροφορίες, που τις επιβεβαίωσε ο τεχνικός των κυανολεύκων, μιλούσαν για νέο επεισόδιο με την διοίκηση και σήμερα αναμένεται να πάρει την τελική του απόφαση. Αν θα συνεχίσει δηλαδή στο τιμόνι της ομάδας ή αν θα αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία και θα αφήσει «ορφανό» τον πάγκο της Νίκης σε μια κρίσιμη εβδομάδα πριν το πρώτο παιχνίδι της σεζόν. Αυτό που επιζητά είναι να δοθούν άμεσα λύσεις σε θέματα που έθεσε κι αν αυτό γίνει, θα παραμείνει, αν όμως όχι, τότε θα αποτελέσει από σήμερα κιόλας παρελθόν. Ο Νίκος Ζαλίκας δεν θέλησε να κατανομάσει τις δυσκολίες που υπάρχουν και αρκέστηκε να κάνει λόγο για οικονομικά και λειτουργικά προβλήματα. «Ημουν ανεκτικός σε κάποια πράγματα. Η ομάδα δεν μπορεί να λειτουργήσει έτσι. Πρέπει να υπάρξουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις. Περιμένω πράξεις από σήμερα, αν δεν γίνουν, φεύγω», δήλωσε.
Ο 43χρονος προπονητής μίλησε μετά την προπόνηση στα αποδυτήρια με τους αρχηγούς και τους έκανε γνωστές τις προθέσεις του, σε περίπτωση που δεν ληφθούν άμεσα αποφάσεις και δεν δοθούν απαντήσεις από την διοίκηση.
Στα αγωνιστικά η προετοιμασία για το Κυριακάτικο παιχνίδι με την Αναγέννηση συνεχίστηκε και χθες με τους Βούλγαρη, Ντούλα και Σάμπλιακ να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, ενώ αντίθετα ο Λάνγκερ μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς. Ο Μιχάλης Κουτσογιάννης αποτελεί το νέο πρόβλημα για το παιχνίδι στην Καρδίτσα, αφού ένιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο.

Ευκαιρία για ενίσχυση
Η παράταση που δόθηκε από την αρμόδια αρχή στις μεταγραφές ελεύθερων ποδοσφαιριστών δίνει την ευκαιρία στην ΠΑΕ Νίκη να «γεμίσει» το ρόστερ της και να συμπληρώσει τα κενά που υπάρχουν. Βέβαια το ερώτημα που υφίσταται είναι το κατά πόσο τα οικονομικά της επιτρέπουν στην ομάδα να προχωρήσει σε μεταγραφές και μετά από το πρόβλημα που προέκυψε χθες με τον Ζαλίκα, μάλλον η ενίσχυση περνά σε δεύτερη μοίρα. Πάντως σύμφωνα με τους ανθρώπους της διοίκησης ο πρώτος παίκτης που φαίνεται ότι θα αποκτηθεί άμεσα αναμένεται να είναι ένας Κροάτης σέντερ φορ, το όνομα του οποίου κρατούν επτασφράγιστο μυστικό. Από κει και πέρα οι κυανόλευκοι βρίσκονται σε αναζήτηση ενός επιθετικού χαφ.

Εκδρομή στην Καρδίτσα
Κοινή εκδρομή στην Καρδίτσα για το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι με την Αναγέννηση διοργανώνουν το Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης» και οι Blue Angels. Δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του Blue Club (Δορυλαίου-Εγγλεζονησίου, τηλ. 2421080969).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου