ΤΟΠΙΚΑ

Εξιχνίαση ληστείας σε βάρος 74χρονου στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας

εξιχνίαση-ληστείας-σε-βάρος-74χρονου-στ-164998

– Συνελήφθησαν τέσσερα -4- άτομα δυνάμει ενταλμάτων σύλληψης

– Ταυτοποιήθηκαν δύο ακόμη συνεργοί τους, οι οποίοι αναζητούνται

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και εκτεταμένων αστυνομικών ερευνών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Βελεστίνου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας αντίστοιχα, η ληστεία σε βάρος 74χρονου ημεδαπού, που διαπράχθηκε την 26-09-2012 στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας.

Συνελήφθησαν, πρωινές ώρες της 04-10-2012, δυνάμει ενταλμάτων σύλληψης του κ. Ανακριτή Α’ Τμήματος Βόλου, τέσσερα άτομα (δύο ημεδαπές ηλικίας 34 και 21 ετών, ένας 36χρονος ημεδαπός και ένας 21χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας), ενώ αναζητούνται ακόμη δύο συνεργοί τους, υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 32 και 23 ετών αντίστοιχα.

Ειδικότερα, έπειτα από ευρεία αστυνομική επιχείρηση εντοπίστηκαν πρωινές ώρες της 04-10-2012 οι ανωτέρω και προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, όπου όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, μαζί με άλλους δύο υπηκόους Αλβανίας και μετά από προτροπή της 34χρονης ημεδαπής, μετέβησαν με το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 21χρονου υπηκόου Αλβανίας στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφενείο) που διατηρεί ο 74χρονος παθών.

Ακολούθως, η 21χρονη ημεδαπή με το πρόσχημα πρόσληψής της για εργασία στο καφενείο, τον οδήγησε σε βοηθητικό χώρο του καταστήματος. Εκεί, του επιτέθηκαν χτυπώντας τον με τα χέρια στο πρόσωπο, ο 36χρονος ημεδαπός μαζί με τους άλλους δύο συνεργούς του, οι οποίοι αναζητούνται και του αφαίρεσαν μικρό χρηματικό ποσό.

Στη συνέχεια, επέστρεψαν στο προαναφερόμενο όχημα όπου τους ανέμενε, ο 21χρονος αλλοδαπός συνεργός τους και τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου και ακολούθως στον κ. Ανακριτή Βόλου.

Το ΙΧ.Ε. αυτοκίνητο των δραστών, κατασχέθηκε.

Οι έρευνες συνεχίζονται με σκοπό τον εντοπισμό και τη σύλληψη των λοιπών συνεργών τους, ενώ προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου