ΤΟΠΙΚΑ

Κυριακή η πρεμιέρα για τον Ολυμπιακό με έτοιμους Φονσέκα και Τσάγγαρη

κυριακή-η-πρεμιέρα-για-τον-ολυμπιακό-μ-851206

Στην τελική ευθεία έχει μπει από χθες ο Ολυμπιακός, καθώς στο τέλος αυτής της εβδομάδας ξεκινάει το πρωτάθλημα και με τη σέντρα στη Β’ Εθνική οι ερυθρόλευκοι παίζουν στη Φυλή με τον Θρασύβουλο, θέλοντας το καλό ξεκίνημα…

Η Ένωση Β’ και Γ’ Εθνικής χθες ανακοίνωσε και το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής, με το παιχνίδι Θρασύβουλου-Ολυμπιακού να ορίζεται, όπως αναμενόταν άλλωστε, για τις 23/9 και ώρα 16:30 στο γήπεδο της Φυλής. Την Κυριακή θα γίνουν επίσης άλλα έξι ματς στο κυρίως… μενού, αν και η «αυλαία» θα ανοίξει μία ημέρα νωρίτερα με το ντέρμπι ΠΑΣ Γιάννινα-Αιγάλεω, ενώ η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί την προσεχή Δευτέρα με την αναμέτρηση Κέρκυρας-Πανσερραϊκού.
Το ευχάριστο για τον προπονητή του Ολυμπιακού, Κώστα Σταματίου, είναι ότι είδε πως έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, πλην του Περέιρα, για τον οποίον όμως οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ προσπαθούν να εξασφαλίσουν έγκαιρα τη μπλε κάρτα για να μπορέσει να ταξιδέψει στην Αθήνα. Ο Φονσέκα και ο Τσάγγαρης προπονήθηκαν κανονικά, ενώ το γεγονός ότι το ποινολόγιο είναι «λευκό» και δεν υπάρχουν ποινές ποδοσφαιριστών από την περσινή χρονιά, διευκολύνει ακόμη περισσότερο το έργο του προπονητή των «ερυθρόλευκων», βλέποντας τον Ολυμπιακό να είναι πάνοπλος για την πρεμιέρα.

Το νέο Δ.Σ. του Austrian Boys Club
Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο 9μελές διοικητικό συμβούλιο του Austrian Boys Club, με τον Βαγγέλη Σιώρο να ανανεώνει τη θητεία του στην προεδρία του συνδέσμου. Αναλυτικά η σύνθεση του καινούριου Δ.Σ.:
Πρόεδρος Βαγγέλης Σιώρος, αντιπρόεδρος Ηλίας Σπυρόπουλος, ταμίας Παναγιώτης Καλλιακούδας, έφορος εκδρομών Κώστας Κρίκκης, υπεύθυνος Τύπου Άκης Πλαγεράς, υπεύθυνος Αθηνών Βασίλης Δεσλής και μέλη Νίκος Κωστακόπουλος, Σπύρος Νιαβής.

Εκδρομή στη Φυλή
Ο κυριακάτικος αγώνας του Ολυμπιακού στη Φυλή σήμανε συναγερμό στις τάξεις των οπαδών της ομάδας. Oι Austrian Boys ναύλωσαν ήδη τρία πούλμαν και ετοιμάζονται να δώσουν δυναμικό «παρών» στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Μάλιστα, η σχετική ανακοίνωση του συνδέσμου αναφέρει ότι «η Φυλή πρέπει να γίνει κόκκινη, όπως στο μπαράζ με τη Ρόδο στο Περιστέρι». Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές στα γραφεία του club κάθε απόγευμα μετά τις 19:00 (Αναλήψεως-Κασσαβέτη), στα τηλ. 6938-676856 και 6945-398884 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ([email protected]).

Ανακοίνωση των οργανωμένων
Τέλος, χθες οι Austrian Boys εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση:
Περάσαμε τρεις μήνες προβληματισμού, τον οποίον μας προκάλεσαν οι διοικήσεις των δύο Ολυμπιακών της πόλης μας. Ανάμεσά μας υπήρξαν διχογνωμίες, αλλά εμείς ως Austrian Boys Club το μόνο που θέλουμε είναι τον Ολυμπιακό μας στην Α’ Εθνική.
Και οι δύο Ολυμπιακοί είναι δικοί μας και δεν θα πέσουμε στην παγίδα κανενός. Καλούμε τα μέλη μας, όπως πέρυσι ανεβάσαμε την ομάδα στη Β’ Εθνική, να βοηθήσουμε και φέτος για να αλλάξουμε κατηγορία. Στόχος της ομάδας πρέπει να είναι πάντοτε ο πρωταθλητισμός, γιατί αυτό επιτάσσει η ιστορία μας.
Όποιος φίλαθλος δεν μπορεί να ακολουθήσει τον αγώνα μας, δεν υπάρχει πρόβλημα. Μπορεί να πηγαίνει στον Ολυμπιακό της Γ’ Εθνικής. Όποτε υπάρχει η δυνατότητα, το ίδιο θα πράξουμε κι εμείς. Και οι δύο Ολυμπιακοί ανήκουν στο λαό τους.
Τέλος, απαιτούμε από τη διοίκηση του Ολυμπιακού τα εξής:
α) Να απαλειφθεί το «Κ» από την ονομασία της ομάδας μέχρι τις 30 Μαΐου 2008 και
β) Να μεταφερθεί η καταστατική έδρα στο Βόλο».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου