ΤΟΠΙΚΑ

Εξι ομάδες εμφανίζονται φαβορί… άλλες τρεις ικανές για τη έκπληξη

εξι-ομάδες-εμφανίζονται-φαβορί-άλλ-851206

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο αρχίζουν τα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ.Θ. και οι ομάδες ενισχυμένες περιμένουν τη σέντρα…
Πολλές έχουν κάνει φιλικά, άλλες έχουν παίξει κύπελλο, ενώ κάποιες έχουν χρισθεί φαβορί και περιμένουν να το δείξουν και στα επίσημα ματς.
Ο Γ.Σ. Αλμυρού, ο Πύρασος, ο Πρωτεσίλαος από τη μια πλευρά, οι “Βολιώτες” Μαγνησιακός, Κένταυρος, μαζί με τον Νηλέα, εμφανίζονται ως πρώτα φαβορί, ενώ οι ενισχυμένοι Αίας Σούρπης, Δόξα Αερινού, Κεραυνός Σαμπάναγα, μαζί με τη νεανική Ακρόπολη είναι ικανοί για την έκπληξη!!!
Ακόμη οι σταθεροί Αρης και Ιάσονας, ο με ενθουσιασμό νεοφώτιστος Πανιώνιος, τα αλλαγμένα Ανω Λεχώνια, θα συμβάλουν σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, όπου ο Εθνικός, ο Αγροτικός, η Δήμητρα, η Σκιάθος έχουν ως στόχο την καλή πορεία…
Θεωρητικά τα έξι φαβορί πρέπει να δείξουν στο γήπεδο ότι ο πρωταγωνιστικός ρόλος δεν τον παίρνει κάποιος παίρνοντας παίκτες, αλλά κερδίζοντας στο γήπεδο και παίρνοντας βαθμούς…
Ο Γ.Σ. Αλμυρού

Από τα φαβορί φέτος είναι ο Γ.Σ. Αλμυρού παρότι αποκλείσθηκε από το κύπελλο. Στον Γ.Σ. Αλμυρού ο Βαγγέλης Βουρούκος πάντως είναι ικανοποιημένος και από την ομοιογένεια που υπάρχει, παρά τα αρκετά νέα πρόσωπα φέτος που είναι οι Αργύρης Κυριάκος που επέστρεψε μετά από δυο χρονιά στη Βουλιαγμένη, οι Βαγγέλης Νικηφοράκης, Αρτέμης Νικηφοράκης, Αποστόλης Φαδάκης, Στ.Τσιάτσιος, Παρ. Βέργας από τη Δήμητρα, Γρήγορης Σιούτης που επιστρέφουν, ο έμπειρος γκολκίπερ Θόδωρος Αράπης από τον Ρήγα Φεραίο, ο έμπειρος επιθετικός Τζόναθαν Βαΐτσης που έχει αγωνισθεί σε Σαρακηνό, Ολυμπιακό, Χανιά, Κύπρο και πέρσι στον Θησέα, ο Θόδωρος Πιπινής από την Αναγέννηση Λαβάρων, ο νεαρός επιθετικός Νίκος Σαρούκος από τον Διαγόρα, ο Γιώργος Κυριάκος από τον Ολυμπιακό Βόλου και ο νεαρός γκολκίπερ Ηλίας Θεοδωρίδης από τον Ανθότοπο.
Στη φετινή περίοδο ο ΓΣΑ βασιζόμενος στην εμπειρία και το ταλέντο στην διοικητική σταθερότητα υπό την προεδρία Ρούσσα και στην παρουσία του Βαγγέλη Βουρούκου στην τεχνική ηγεσία (είναι ο προπονητής που η ομάδα κέρδισε τελευταία φορά τίτλο) βάζει τον πήχη ψηλότερα.
Την περίοδο 2003-2004 ο Γ.Σ. Αλμυρού σε ένα δύσκολο και με προβλήματα πρωτάθλημα (ακόμη και αποχή ομάδων) έκανε ρεκόρ με προπονητή τον Βαγγέλη Βουρούκο και πήρε τον τίτλο αήττητος, έχοντας την καλύτερη επίθεση (115) και την καλύτερη άμυνα (9), ενώ του “χρεώθηκαν” και -6 βαθμοί. Την περίοδο 2004-2005 ο Θησέας πήρε τον τίτλο σε μπαράζ… και ο Βαγγέλης Βουρούκος για δεύτερη συνεχή χρονιά ήταν προπονητής ανόδου, ενώ στο Βόλο έχει δουλέψει με επιτυχία σε Ολυμπιακό και Νίκη και ακόμη στη Λάρισα την Χαλκηδόνα και την Προοδευτική.
Σε σχέση με πέρσι ο ΓΣ Αλμυρού δεν θα έχει δυο ταλαντούχους τον Λαγό που πήγε στον Παναθηναϊκό και τον Καρατέεβ που πήγε στη Λάρισα και θέλει εκτός του πρωταγωνιστικού ρόλου να συνεχίσει την παραγωγή ταλέντων.

Ο Μαγνησιακός
Σταθερή αξία είναι ο τρίτος πέρσι Μαγνησιακός, που φέτος αναμένεται να εμφανισθεί ενισχυμένος παρότι έφυγαν οι Κέρι Λόρι, Μακρυγιάννης και Ντελάκος.
Ο Μαγνησιακός, ενισχύοντας την αμυντική του γραμμή απέκτησε τον έμπειρο Θανάση Ζιάκα.
με 182 συμμετοχές στα επαγγελματικά πρωταθλήματα με Ολυμπιακό Β., Κόρινθο, Παναργειακό, Νίκη Β., Λεβαδειακό και που έχει ξεκινήσει από τον Τοξότη, ενώ έχει αγωνισθεί ακόμη στο Μανδραϊκό και τα τελευταία χρόνια με επιτυχία στον Κένταυρο στη Δ΄ Εθνική και στο τοπικό πρωτάθλημα.
Στο νέο πρωτάθλημα ο Μαγνησιακός με προπονητή για μια ακόμη χρονιά τον Βασίλη Πανόπουλο θα έχει εμπειρία και ταλέντο αλλά και επιστροφές.

Ο Μαγνησιακός απέκτησε τον ταλαντούχο Άγγελο Γιαννόπουλο από τον Πανιώνιο, τον έμπειρο επιθετικό Θοδωρή Τσομπανόπουλο, τον Μπάμπη Καραλή από τον Ιάσονα Διμηνίου, τον Ντίνο Μωραΐτη από τον Απόλλωνα Καναλίων, τους τερματοφύλακες Χαράλαμπο Βάτσα και Θωμά Χαρχαρή από ΑΠΟΒ και Ολυμπιακό, έμεινε στην ομάδα ο Φώτου, πήρε τους Γιάννη Γκίνη και Βασίλη Ρομποτό από τα Ανω Λεχώνια, τον Φόρη Ντάντο και τον Μπάμπη Καραλή από τον Ιάσονα, τον Βασίλη Σακελλαρίου από τον Σαρακηνό και τον Δημήτρη Μανώλη, ο

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου