ΤΟΠΙΚΑ

Με απουσίες και μικροπροβλήματα ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τη Νίκη

με-απουσίες-και-μικροπροβλήματα-ξεκί-851206

Αντίστροφα μετρούν πλέον στη Ν. Ιωνία για την σέντρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Η Κυριακάτικη πρεμιέρα στην Καρδίτσα απέναντι στην Αναγέννηση είναι το μόνο που απασχολεί παίκτες και τεχνική ηγεσία, που περιμένουν με αγωνία το πρώτο παιχνίδι της σεζόν. Κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών ήταν το βασικό εμπόδιο στο χθεσινό ξεκίνημα της προετοιμασίας για το ματς της 1ης αγωνιστικής, αλλά τις επόμενες ημέρες αναμένεται να αρχίσουν να μειώνονται οι απουσίες κι ένας ένας οι παίκτες να επιστρέφουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς.
Τουλάχιστον αυτό θέλουν να πιστεύουν οι άνθρωποι της ομάδας και η αλήθεια είναι ότι δεν υφίσταται κανένας σοβαρός τραυματισμός. Συγκεκριμένα, ο Νίκος Βούλγαρης αποτελεί τον μεγαλύτερο πονοκέφαλο για την τεχνική ηγεσία. Ο 22χρονος επιθετικός δεν προσπάθησε χθες να γυμναστεί, αφού πονούσε και θα επισκέπτονταν τον γιατρό κ. Νοταρά, για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς που έχει υποστεί από την κλωτσιά που δέχτηκε στον αστράγαλο στο φιλικό με την Καλαμαριά. Από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας εκφράζεται η πεποίθηση ότι δεν είναι κάτι σοβαρό και προληπτικά θα μείνει ακόμη μια – δύο ημέρες εκτός δράσης για να υποχωρήσει το οίδημα, ώστε στην συνέχεια να τεθεί κανονικά στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το παιχνίδι στην Καρδίτσα. Στο απουσιολόγιο βρίσκεται και ο έτερος επιθετικός της ομάδας, Νίκος Ντούλας, που ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και δεν προπονήθηκε χθες. Ο Κατερινιώτης τεχνικός ευελπιστεί να επαληθευτούν οι διαγνώσεις για «ελαφρούς» τραυματισμούς και μέσα στις επόμενες ημέρες οι δυο νεαροί στράικερ να μπουν στο κανονικό πρόγραμμα, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στον επιθετικό τομέα.
Από μικροτραυματισμούς ταλαιπωρούνται οι Σάμπλιακ και Λάνγκερ, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, αλλά η κατάσταση τους δεν εμπνέει καμία απολύτως ανησυχία. Αντίθετα ανέβασε ρυθμούς και προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα ο Μπουτογιάννης. Ο Χρέντσαρ αναμένεται να επιστρέψει σήμερα από την πατρίδα του όπου είχε ταξιδέψει μετά από ειδική άδεια για να φέρει στην Ελλάδα την οικογένεια του.
Η προετοιμασία για την Κυριακάτικη έξοδο στην Καρδίτσα ξεκίνησε παρόλα τα προβλήματα και τις απουσίες μέσα σε αισιοδοξία για το θετικό αποτέλεσμα. Αλλωστε οι κυανόλευκοι είχαν μια πολύ καλή παρουσία απέναντι στον Απόλλωνα της Σούπερ Λιγκ στο φιλικό του Σαββάτου και δείχνουν σιγά σιγά να δένουν στον αγωνιστικό χώρο.

Αίτημα για μεταγραφές
Από την πλευρά του πάντως το τεχνικό επιτελείο γνωρίζει καλά ότι οι λύσεις σε κέντρο και επίθεση είναι περιορισμένες και το ρόστερ της ομάδας δεν είναι μέχρι στιγμής πλήρες. Ετσι η ΠΑΕ, όπως και άλλες ομάδες, κατέθεσε αίτημα στην ΕΠΟ για να επικυρωθεί και να ενεργοποιηθεί η παράταση της μεταγραφικής περιόδου για ελεύθερους ποδοσφαιριστές, ώστε η Νίκη να μπορέσει να προσθέσει ακόμη δυο παίκτες στο έμψυχο δυναμικό της.

Εκδρομή στην Καρδίτσα
Κοινή εκδρομή στην Καρδίτσα για το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι με την Αναγέννηση διοργανώνουν το Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης» και οι Blue Angels. Δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του Blue Club (Δορυλαίου-Εγγλεζονησίου, τηλ. 2421080969).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου