ΤΟΠΙΚΑ

Ο Ολυμπιακός νικητής του τουρνουά «Μαγνησία 2007»

ο-ολυμπιακός-νικητής-του-τουρνουά-μα-851206

Ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν ο νικητής του τουρνουά «Μαγνησία 2007» που διεξήχθη στο ΕΑΚ της Νέας Δημητριάδας. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν στον τελικό της διοργάνωσης του αξιόμαχου Ιωνα με 67-66, ενώ την τρίτη θέση πήρε ο Πορφύρας και την τέταρτη τα Σπάτα.
Το τουρνουά αποτέλεσε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους προπονητές των δυο βολιώτικων ομάδων να βγάλουν συμπεράσματα για την κατάσταση των παικτών τους. Ιδιαίτερα για τον Ολυμπιακό και τον Γιώργο Βλιώρα τα δυο αυτά ματς ήταν πρόβα τζενεράλε ενόψει της πρώτης επίσημης αυριανής υποχρέωσής τους για το κύπελλο κόντρα στον Ικαρο Καλλιθέας. Οι ερυθρόλευκοι, που προετοιμάζονται για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, δυσκολεύτηκαν να κάμψουν την αντίσταση του νεοφώτιστου στην τρίτη κατηγορία Ιωνα, ωστόσο αυτό που ενδιέφερε περισσότερο το τεχνικό επιτελείο, ήταν να δει τα στοιχεία που ήθελε από τους παίκτες του και να επισημάνει λάθη και αδυναμίες. Σε αυτό που πρέπει να σταθεί κανείς είναι η πολύ καλή εμφάνιση του συγκροτήματος του Αντώνη Μυριντζή στην διοργάνωση.
Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του στον τελικό είχε σε πολύ καλή μέρα το νεαρό Πολίτη, ενώ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι Αρναουτάκης και Τσώλης, ενώ από τον Ιωνα η τετράδα των Θ. Καραγεώργου, Γ. Καραγιώργου, Σερμέτη και Ν. Θεοχάρη ήταν αυτή που ξεχώρισε.
Μετά το τέλος του τελικού πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης και δόθηκαν κύπελλα σε όλες τις ομάδες. Τις απονομές έκανε η πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Μαγνησίας κ. Εφη Καρανικόλα.
Τα φιλικά του Ιωνα θα συνεχιστούν την Παρασκευή στα Τρίκαλα κόντρα στον Αίολο.
Τα δεκάλεπτα: 20-19, 40-31, 57-47, 67-66
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βλιώρας): Βογιατζής 4, Μπαλωμένος, Τσουρέλης 7 (1), Καραθάνος, Ρόντος 7 (1), Αρναουτάκης 15, Γερομόσχος, Τσώλης 10, Μίχος 5, Φούντας 5, Πολίτης 14 (3)
ΙΩΝΑΣ (Μυριντζής): Καραγιώργος Θ. 12 (1), Καραγιώργος Γ. 13 (1), Καραρήγας, Σερμέτης 11 (2), Ντίκας 8, Θεοχάρης Ν. 11, Τύμπας 4, Θεοχάρης Α., Νίτας, Βαφόπουλος 2, Δροσόπουλος 5, Βόντζος, Φαρμάκης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου