ΤΟΠΙΚΑ

Πορεία νίκης στην τοπική Νέα Δημοκρατία

πορεία-νίκης-στην-τοπική-νέα-δημοκρατ-851206

Σε πανηγυρικό κλίμα που κορυφώθηκε με πορεία λίγο μετά τα μεσάνυκτα στο κέντρο του Βόλου και με ελληνικές σημαίες ανά χείρας δέχτηκαν το αποτέλεσμα των εκλογών οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι κατέκλυσαν το χώρο εντός και εκτός του εκλογικού κέντρου της οδού Ιωλκού.
Η συρροή των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας ξεκίνησε νωρίς το απόγευμα, σε ήρεμο κλίμα, εν αναμονή του εκλογικού αποτελέσματος. Πολλοί συμπολίτες κατέκλυσαν τον χώρο μπροστά από το “στρατηγείο” της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και τα παράπλευρα και απέναντι πεζοδρόμια, παρακολουθώντας με ενδιαφέρον και έκδηλη αγωνία τα τεκταινόμενα. Λόγω της σταδιακής αύξησης του συγκεντρωμένου πλήθους, επιστρατεύθηκαν άνδρες της τροχαίας, προκειμένου να διευκολύνουν την διέλευση των οχημάτων δια μέσου της οδού Ιωλκού. Πλατιά χαμόγελα έφερε στα πρόσωπα των ψηφοφόρων η εκκίνηση της διαδικασίας ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, ενώ τα πανηγυρικά κορναρίσματα των διερχόμενων αυτοκινήτων, προκαλούσαν την άμεση, και σε ανάλογους τόνους, αντίδραση του συγκεντρωμένου πλήθους. Οι πανηγυρικοί τόνοι ανέβηκαν από την παρουσία των νεαρών στελεχών της ΟΝΝΕΔ, που μίλησαν με ενθουσιασμό για “καθαρή νίκη της Νέας Δημοκρατίας” προκαλώντας τα ρυθμικά χειροκροτήματα των ψηφοφόρων.
Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των εκλογών ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μαγνησίας Πέτρος Μπατζιάκας, υπογράμμισε μεταξύ άλλων: “Ο ελληνικός λαός έκανε την εκλογή του. Σε μια καθοριστική για το μέλλον της χώρας αναμέτρηση έστειλε ένα σαφές πολιτικό μήνυμα. Εδειξε με την ψήφο του ότι θέλει να πάει η χώρα μπροστά, ότι εμπιστεύεται τη Νέα Δημοκρατία και τον Κώστα Καραμανλή, για μια ακόμη τετραετία δημιουργίας. Εμπιστεύεται, συνεχίζει ο κ. Μπατζιάκας, την παράταξη των έργων, που εγγυάται την προοπτική και την πρόοδο. Ηγεσία, στελέχη και βάση, δώσαμε τον αγώνα τον καλό, με συνέπεια και ήθος, δίχως δημαγωγική συνθηματολογία και καιροσκοπικό λαϊκισμό. Με σύνεση και υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στο έθνος και τον ελληνικό λαό. Και δικαιωθήκαμε για τις επιλογές μας».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου