ΤΟΠΙΚΑ

Στους ρυθμούς της πρεμιέρας στην Καρδίτσα από σήμερα η Νίκη

στους-ρυθμούς-της-πρεμιέρας-στην-καρδ-851206

Στην τελική ευθεία για την σέντρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής μπαίνει από σήμερα η Νίκη. Ο Νίκος Ζαλίκας έμεινε σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος από την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του απέναντι στον Απόλλωνα Καλαμαριάς στο προχθεσινό φιλικό (1-1) και αυτή την εβδομάδα θα προσπαθήσει να προσθέσει τις τελευταίες πινελιές και να διορθώσει τις όποιες αδυναμίες.
Από σήμερα στη Ν. Ιωνία σκέφτονται αποκλειστικά την πρεμιέρα στην Καρδίτσα απέναντι στην Αναγέννηση την ερχόμενη Κυριακή και στόχος του είναι να πάρουν το πρώτο εκτός έδρας θετικό αποτέλεσμα. Αλλωστε το περισσότερο άγχος θα το έχουν οι γηπεδούχοι που θέλουν οπωσδήποτε νίκη στην έδρα τους. Η Αναγέννηση λογίζεται ως ένα από τα φαβορί του φετινού Βορείου ομίλου της τρίτης κατηγορίας, αλλά και οι κυανόλευκοι επιδεικνύουν θετικά στοιχεία και δείχνουν ότι θα αποτελέσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο, την ώρα όμως που κανείς από την ομάδα δεν έχει βγει να ξεκαθαρίσει και να οριοθετήσει τους στόχους της φετινής αγωνιστικής σεζόν.
Από κει και πέρα η εβδομάδα ξεκινά με «μικρούς πονοκεφάλους» για το Νίκο Ζαλίκα που περιμένει σήμερα να δει την κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται ο Νίκος Βούλγαρης, που αποχώρησε τραυματισμένος από το φιλικό στην Καλαμαριά. Συγκεκριμένα δέχτηκε μια κλωτσιά στον αστράγαλο και μέχρι χθες δεν μπορούσε να πατήσει καλά το πόδι του. Σε περίπτωση που ο νεαρός στράικερ δεν καταφέρει να ξεπεράσει τον τραυματισμό του θα είναι σίγουρα μεγάλη απώλεια για το τεχνικό επιτελείο, που μπορεί να υπολογίζει αυτή την στιγμή μόλις σε τρεις επιθετικούς.
Από κει και πέρα ο Χρέντσαρ βρίσκεται στην πατρίδα του με ειδική άδεια, ενώ στο απουσιολόγιο του προπονητικού τιμ υπάρχει και το όνομα του Μπουτογιάννη. Οι κυανόλευκοι επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις μετά το χθεσινό ρεπό που τους δόθηκε προκειμένου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Συναγερμός στις τάξεις των φιλάθλων
Συναγερμός έχει σημάνει στις τάξεις των οργανωμένων οπαδών της Νίκης ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Αναγέννηση. Κοινή εκδρομή διοργανώνουν το Blue Club και οι Blue Angels και η παρουσία των φιλάθλων αναμένεται δυναμική. Πώς και πώς πάντως περιμένουν το παιχνίδι και στην Καρδίτσα και η «μάχη» της κερκίδας αναμένεται να είναι το ίδιο ενδιαφέρουσα με αυτή του αγωνιστικού χώρου. Οι ανακοινώσεις των οργανωμένων της Νίκης έχουν ως εξής: Blue Club: «Δεν εγκαταλείπουμε ποτέ την αγαπημένη μας Νικάρα. Ημασταν πάντα δίπλα της όπου κι αν αγωνίζονταν. Και το ίδιο θα κάνουμε και φέτος. Το Blue Club «Παν. Ντοκούζης» διοργανώνει εκδρομή για την Καρδίτσα, την Κυριακή στις 23/9/07, για τον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας απέναντι στην Αναγέννηση. Δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του Συνδέσμου (Δορυλαίου-Εγγλεζονησίου, τηλ. 2421080969)».
Blue Angels: «Επιτέλους ξεκινάει ο μαραθώνιος της Γ’ Εθνικής. Ο σκοπός μας είναι όπως και πέρσι έτσι και φέτος να βρεθούμε σε όσο ποιο πολλά γήπεδα της Ελλάδος γίνεται. Καλούνται λοιπόν, όλα τα μέλη των Blue Angels να δηλώσουν
έγκαιρα συμμετοχή στο Blue Club «Παν. Ντοκούζης» για μια κοινή εκδρομή
των οργανωμένων της Νίκης Βόλου γιατί τώρα η ομάδα μας χρειάζεται δίπλα
της ενωμένους και περισσότερο δυνατούς. Ολοι δηλώστε συμμετοχή για τον
αγώνα με την Αν. Καρδίτσας για να κάνουμε και την Καρδίτσα όλη ΜΠΛΕ».

Τα εισιτήρια διαρκείας
Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της Νίκης για το φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Η τιμή τους ανέρχεται στα 150 ευρώ, ενώ υπάρχουν και αυτά για τις γυναίκες και τα παιδιά γυμνασίου που τιμώνται συμβολικά στα 20 ευρώ. Τα διαρκείας διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Πανθεσσαλικό, το Πρακτορείο ΟΠΑΠ του κ. Μαντζανά, το καφέ Ντέρμπι, τον Ομιλο Φιλάθλων Νίκης και το Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου