ΤΟΠΙΚΑ

Υπέκυψε σε σοβαρό τραύμα συνταξιούχος αστυνομικός

υπέκυψε-σε-σοβαρό-τραύμα-συνταξιούχο-168558
Υπέκυψε μετά από τρεις εβδομάδες νοσηλείας στην Εντατική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας συνταξιούχος αστυνομικός σε ηλικία 67 ετών.
Πρόκειται για τον Δημήτριο Μυλωνά, κάτοικο εν ζωή Ν. Ιωνίας, ο οποίος υπέστη σοβαρότατο τραύμα, όταν περπατώντας ανάμεσα στους πάγκους της λαϊκής αγοράς, στην περιοχή της Βαμβακουργίας, στις 13 Σεπτεμβρίου, έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο έδαφος.

Εκείνο το ατύχημα που υπέστη στα καλά καθούμενα και ενώ είχε μεταβεί στη λαϊκή αγορά για ψώνια, ήταν το συμβάν που τον οδήγησε στη Μονάδα Εντατικής σε κρίσιμη κατάσταση για την υγεία του. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι από μια τόσο ατυχή στιγμή θα μπορούσε να του στερήσει τη ζωή του. Κατά την πτώση του χτύπησε στο κεφάλι και υπέστη σοβαρό αιμάτωμα.

Χθες το βράδυ ο άτυχος άντρας άφησε την τελευταία του πνοή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, βυθίζοντας σε βαρύ πένθος την οικογένειά του, συγγενείς, συναδέλφους και φίλους του, οι οποίοι θα του απευθύνουν σήμερα το τελευταίο αντίο, στις 5.30 μ.μ. στον Άγιο Σπυρίδωνα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου