ΤΟΠΙΚΑ

Γ. Σούρλας: Βέβαιος για τη νίκη της Ν.Δ.

γ-σούρλας-βέβαιος-για-τη-νίκη-της-ν-δ-851206

Με μια βαρυσήμαντη προεκλογική ομιλία στη Ν. Ιωνία μπροστά σε ένα πολυπληθές και ενθουσιώδες ακροατήριο έκλεισε τον προεκλογικό του αγώνα ο Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων και υποψήφιος Βουλευτής Γιώργος Σούρλας.
Διακοπτόμενος συνεχώς από τις επευφημίες του πλήθους αναφέρθηκε στην ιστορική διαδρομή και την εθνική προσφορά του κόμματος της Ν.Δ. και στους προσωπικούς αγώνες του για τη Μαγνησία και τους ανθρώπους της αλλά και για την Ελλάδα γενικότερα.
Είμαστε υπερήφανοι, τόνισε, μεταξύ των άλλων ο Γιώργος Σούρλας, γιατί ανήκουμε σε μία παράταξη της εθνικής προσφοράς, των μεγάλων επιλογών. Είμαστε η παράταξη που κράτησε την Ελλάδα όρθια, ελεύθερη, δημοκρατική. Είμαστε η παράταξη που ενέταξε την Ελλάδα στην μεγάλη οικογένεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όταν οι αντίπαλοι μας λοιδορούσαν και λυσσαλέα αντιδρούσαν για τη μεγάλη αυτή εθνική επιλογή.
Είμαι υπερήφανος που από τα φοιτητικά μου χρόνια αταλάντευτα αγωνίζομαι για τη φιλελεύθερη παράταξη με όποιο όνομα και αν είχε.
Είμαι υπερήφανος που επί σειρά ετών εκπροσωπώ το Νομό Μαγνησίας στην εθνική αντιπροσωπεία. Γιατί με εμπιστευθήκατε να σας εκπροσωπώ στη Βουλή των Ελλήνων επί σειρά ετών. Κανένας μέχρι σήμερα πολιτικός δεν είχε τόσο μακροχρόνια στήριξη να εκπροσωπεί τον Νομό στο ελληνικό κοινοβούλιο.
Είναι μια σχέση ολόκληρης ζωής, σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης, εκτίμησης και αγάπης.
Με την παρουσία σας απόψε εδώ την τόσο αθρόα και συνάμα ενθουσιώδη επιβεβαιώνονται όλα αυτά. Μεγάλη τιμή να με εμπιστεύεστε αλλά και μεγάλο χρέος να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης, να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας.
Ειδική αναφορά έκανε ο Γιώργος Σούρλας στη Ν. Ιωνία την πόλη της προσφυγιάς, του μόχθου και της εκπληκτικής προόδου.
Στάθηκα πάντα κοντά της, τόνισε βοηθώντας με τη δύναμη που μου δίδει η κοινοβουλευτική μου ιδιότητα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της και νιώθω μεγάλη ικανοποίηση ιδιαίτερα γιατί ύστερα από συγκεκριμένες και μεθοδευμένες παρεμβάσεις μου αποφασίσθηκε τελικά η απομάκρυνση της σιδηροδρομικής γραμμής που διασχίζει την πόλη, απαλλάσσοντάς την έτσι όχι μόνο από τη διατάραξη της κοινής ησυχίας αλλά και από τα τραγικά θανατηφόρα ατυχήματα στις αφύλακτες διαβάσεις.
Και καταλήγοντας ο Γιώργος Σούρλας είπε:
Το μήνυμα που ηχηρά στέλνουμε απόψε από αυτήν τη μεγαλειώδη, την ανεπανάληπτη συγκέντρωση σε όγκο και σε παλμό είναι ότι οδεύουμε σε νίκη της Ν.Δ.
Περισσότερο από κάθε άλλη φορά η Ελλάδα χρειάζεται την κυβέρνηση της Ν.Δ., χρειάζεται πρωθυπουργό τον Κώστα Καραμανλή. Χρειάζεται ισχυρή κυβέρνηση για να υλοποιήσει το πρόγραμμα των μεγάλων μεταρρυθμίσεων, για να μπορέσει η Ελλάδα να συμπορευτεί με τις προηγούμενες χώρες της Ευρώπης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου