ΤΟΠΙΚΑ

Επαφές και επισκέψεις της Ζέττας Μακρή

επαφές-και-επισκέψεις-της-ζέττας-μακρ-851206

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προεκλογική περίοδος και ανάλογα κλιμακώνεται η δραστηριότητα του Πολιτικού Γραφείου στην οδό Κωνσταντά με Ιωλκού, ενώ η υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ. κυρία Ζέττα Μακρή συνέχισε χθες τις επαφές, τις επισκέψεις και τις ομιλίες της. Αρχικά το πρωί περιόδευσε σε φορείς και υπηρεσίες της πόλης του Βόλου, ενώ είχε την ευκαιρία, ανταποκρινόμενη στις προσκλήσεις τοπικών ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών, να απευθυνθεί σε ευρύ κύκλο ακροατών και τηλεθεατών, αναπτύσσοντας σειρά πολιτικών επιχειρημάτων για την αναγκαιότητα της στήριξης στον Κώστα Καραμανλή, προβάλλοντας παράλληλα και τη βεβαιότητά της για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας, συμπέρασμα που εξάγεται αβίαστα, όπως τόνισε, από την διαρκή και άμεση επικοινωνία της με τον κόσμο. Έγιναν πολλά, συνέχισε, ο κόσμος έχει κρίση, κάνει συγκρίσεις και μπορεί να κατανοήσει ποιον μπορεί να εμπιστευτεί. Οι θέσεις μας είναι ξεκάθαρες και έχουν τη σφραγίδα ενός έντιμου πολιτικού, του Κώστα Καραμανλή.
Χθες, Πέμπτη, ήταν η σειρά της Αφήσσου, των Αφετών και του Νεοχωρίου να υποδεχτούν την κυρία Μακρή, δίνοντάς της με τον αρκετό κόσμο, που την περίμενε και την άκουσε με πολύ ενδιαφέρον, μια ακόμη επαλήθευση του ευνοϊκού ρεύματος προς το πρόσωπό της και τη Νέα Δημοκρατία. Χαρακτηριστική ήταν η τοποθέτησή της προς τους παρευρισκόμενους, ότι δεν κουράστηκα, δεν ολιγώρησα, δεν δίστασα ακόμη και του υπουργούς της κυβέρνησής μας να ενοχλήσω, προκειμένου να πετύχω το καλύτερο για εσάς και για τον τόπο μας. Δεν ήμουν και δεν θα είμαι «η πολιτικός του γραφείου». Επιτρέψτε μου να το καμαρώνω εδώ μπροστά σας, αφού εσείς και η αγάπη που εκδηλώνεται στο πρόσωπό μου είναι η επαλήθευση.
Στη συνέχεια η υποψήφια της Ν.Δ. κατευθύνθηκε προς το Βελεστίνο για την προγραμματισμένη κεντρική της ομιλία. Πλησιάζοντας στο βήμα, δήλωσε εμφανώς συγκινημένη: «Είναι απίστευτο αυτό που βλέπω… πώς ένα «ευχαριστώ» μπορεί να εκφράσει και να ανταποδώσει αυτό που νιώθω τούτη την ώρα βλέποντάς σας να κατακλύζετε με την προσέλευσή σας το κέντρο του Βελεστίνου. Το έχω καταθέσει και στις άλλες αγροτικές περιοχές που επισκέφτηκα, επιτρέψτε μου να το πω και εδώ, συνέχισε η κυρία Μακρή, νιώθω καλά απέναντί σας και σίγουρα μπορώ να σας κοιτώ στα μάτια, αφού όσο μου επέτρεπε η θέση ευθύνης της βουλευτού, τολμούσα πάντα να υψώνω την φωνή μου διεκδικώντας μαζί σας. Ήμουν πάντα διαθέσιμη για έναν – έναν ξεχωριστά, για τους φορείς και τους συλλόγους σας για το Δήμο σας, μη λησμονώντας πως η ψήφος σας έπρεπε να βρει τον ανάλογο σεβασμό από μέρους μου».
Και συνέχισε η κυρία Μακρή πάντα ευτυχής και συγκινημένη. Η αποψινή παρουσία σας είναι ένα μήνυμα της περιοχής μας, της ιδιαίτερης πατρίδας μου, συνέχισε η κυρία Μακρή, που ενώνεται με ανάλογα μηνύματα απ’ όλη τη Μαγνησία, πως ο νομός μας, θα επιλέξει, ανάμεσα σε άξια στελέχη της παράταξής μας, τους πιο χρήσιμους, σ’ αυτή την κρίσιμη αναμέτρηση, για τον τόπο και τα αιτήματά του.
Οι συγκεντρωμένοι, που ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και προηγούμενο, προέβησαν σε θερμές εκδηλώσεις προς το πρόσωπο της βουλευτού, μετά το πέρας της ομιλίας της. Της έδωσαν μάλιστα υπόσχεση για τη νέα συνάντηση σήμερα το βράδυ στις 21. 00 στο Εκθεσιακό Κέντρο του Βόλου, όπου η κυρία Μακρή θα κλείσει την προεκλογική της κίνηση με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις.
Για τις προτάσεις σχετικά με την Ε-65
Κατά τη διάρκεια των συζητήσεών της με τους φίλους της, μετά το τέλος της ομιλίας της, αναφέρθηκε και στο γνωστό θέμα των διαφορετικών προτάσεων νομάρχη και ΤΕΕ για την Ε-65, τονίζοντας: «αυτό που πρέπει να πρυτανεύσει είναι η σύγκλιση όλων των φορέων, ώστε να λήξει με τον καλύτερο τρόπο για το νομό η εκκρεμότητα. Σε καμία περίπτωση, οι διαφορετικές προσεγγίσεις δεν σημαίνουν απόρριψη ή διαφωνία με τους θεσμικούς παράγοντες. Το Τ.Ε.Ε. δια του προέδρου του δικαιούται και οφείλει να έχει λόγο και άποψη. Γι’ αυτό και η συνεργασία μου μαζί του ήταν και είναι πάντοτε εποικοδομητική. Όταν καταθέτονται διαφορετικές προτάσεις, για το καλό του τόπου μας, ουδείς απ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου