ΤΟΠΙΚΑ

Τελευταίες διορθωτικές κινήσεις για τη Νίκη που αύριο έχει δυνατό τεστ στην Καλαμαριά

τελευταίες-διορθωτικές-κινήσεις-για-851206

Τελευταίες διορθωτικές κινήσεις μια περίπου εβδομάδα πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος επιχειρεί να κάνει ο προπονητής της Νίκης Νίκος Ζαλίκας, ψάχνοντας κυρίως εκ των έσω να έχει περισσότερες εναλλακτικές λύσεις, κυρίως στην επίθεση, όπου φαίνεται να εντοπίζεται το πρόβλημα της απειρίας.
Αύριο αναμένεται να γίνει το τελευταίο φιλικό τεστ πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, που θα είναι και δυνατό, αφού η ομάδα θα παίξει στις 5 μ.μ. το απόγευμα στην Καλαμαριά. Εκεί η Νίκη θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα, όπου ο Νίκος Ζαλίκας έχει θητεύσει και αύριο θα προσπαθήσει να καταλήξει σε βασικό κορμό 11αδας εν όψει Καρδίτσας.

Η ομάδα της Νίκης ξεκινά τις αγωνιστικές υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα την επόμενη Κυριακή 23/9 από την Καρδίτσα κόντρα στην Αναγέννηση, σε ένα ματς το οποίο θεωρείται κλασσικό θεσσαλικό ντέρμπι, παρά το γεγονός ότι οι δυο ομάδες δεν βρέθηκαν αντίπαλες τα τελευταία χρόνια στις επαγγελματικές κατηγορίες.
Μετά την Αναγέννηση Καρδίτσας στο Βόλο έρχεται ο Εθνικός Κατερίνης, ενώ η 3η αγωνιστική θα βρει τη Νίκη στη μακρινή Αλεξανδρούπολη, όπου θα τεθεί αντιμέτωπη της Ένωσης Θράκης, ενώ μετά οι Βολιώτες θα υποδεχθούν τη νεοφώτιστη Αναγέννηση Γιαννιτσών σ’ ένα ματς με μικρότερο -θεωρητικά- βαθμό δυσκολίας.
Μετά το παιχνίδι με τα Γιαννιτσά θα ξεκινήσουν τα πιο δύσκολα για τη Νίκη, η οποία μέχρι την 10η αγωνιστική θα αγωνιστεί μόλις μία φορά ως γηπεδούχος. Πιο συγκεκριμένα την 5η αγωνιστική θα δοκιμαστεί στη Θέρμη με τον Θερμαϊκό κι έπειτα θα επισκεφτεί την Άρτα για τον αγώνα της με την τοπική Αναγέννηση. Θα ακολουθήσει το ρεπό της ομάδας, με το πρόγραμμα της 8ης ημέρας να περιλαμβάνει την επίσκεψη της Νίκης στη Δόξα Δράμας. Η… παρατεταμένη έξοδος της Νίκης μακριά από το Βόλο θα τερματιστεί την 9η αγωνιστική, όταν και θα υποδεχθεί την Καβάλα και ο κύκλος του δύσκολου προγράμματος θα κλείσει με το εκτός έδρας ντέρμπι κόντρα στο συμπολίτη Ολυμπιακό Βόλου.

Εκδρομή στην Καρδίτσα
Το Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης» διοργανώνει την πρώτη του εξόρμηση για την εκτός έδρας πρεμιέρα της Νίκης στην Καρδίτσα. Συγκεκριμένα από Blue Club λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση: «Δεν εγκαταλείπουμε ποτέ την αγαπημένη μας Νικάρα. Ημασταν πάντα δίπλα της όπου κι αν αγωνίζονταν. Και το ίδιο θα κάνουμε και φέτος. Το Blue Club «Παν. Ντοκούζης» διοργανώνει εκδρομή για την Καρδίτσα, την Κυριακή στις 23/9/07, για τον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας απέναντι στην Αναγέννηση. Δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του Συνδέσμου (Δορυλαίου-Εγγλεζονησίου, τηλ. 2421080969)».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου