ΤΟΠΙΚΑ

Τμήμα ποδηλασίας στη Μητρόπολη

τμήμα-ποδηλασίας-στη-μητρόπολη-172780

Ξεκινάει σήμερα ο νέος κύκλος δράσης στο προαύλιο του Αγίου Κωνσταντίνου

Ξεκινά τις δραστηριότητές του το τμήμα ποδηλασίας του Αθλητικού Συλλόγου «Δημητριάς» της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, με τον Αγιασμό που θα τελέσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος σήμερα Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου, στις 5 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Βόλου.

Mε την ποδηλασία επιδιώκεται η άθληση, η προώθηση του οικολογικού φρονήματος και η μύηση στο να χρησιμοποιείται το ποδήλατο ως κύριο μέσο μεταφοράς μέσα στην πόλη αλλά και στα περίχωρα, γνωρίζοντας τις μοναδικές φυσικές ομορφιές της. Αξίζει να σημειωθεί ότι από την πρώτη στιγμή ήταν ένθερμη η ανταπόκριση παιδιών και γονέων κι έτσι δόθηκε το κίνητρο για την συνέχιση της παραπάνω πρωτοβουλίας.

Το Τμήμα ποδηλασίας θα υλοποιήσει φέτος το πρόγραμμα «Ποδηλασία: τρόπος ζωής», το οποίο απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο, ανεξαρτήτως ηλικίας. Τα σχετικά μαθήματα θα παραδίδονται κάθε Τετάρτη και Σάββατο από τις 3.30 έως
τις 5 μ.μ. στο προαύλιο του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Βόλου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Βόλου, επικοινωνώντας με το τηλέφωνο 24210 25630.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου