ΤΟΠΙΚΑ

ΡΟΔΟΥΛΑ ΑΘ. ΖΗΣΗ «Η Μαγνησία ψηφίζει Νέα Αλλαγή»

ροδουλα-αθ-ζηση-η-μαγνησία-ψηφίζει-νέ-851206

«Η Μαγνησία σήμερα μίλησε. Η Μαγνησία ψηφίζει Κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργό το Γιώργο Παπανδρέου. Δίνουμε στην χώρα κυβέρνηση υπεύθυνη και ισχυρή, αυτήν που χρειάζεται ο τόπος» τόνισε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και εκ νέου υποψήφια κ. Ροδούλα Αθ. Ζήση, στέλνοντας το μήνυμα της μεγάλης νίκης, από τη μεγάλη και ενθουσιώδη κεντρική της πολιτική συγκέντρωση στο Ξενία.
Η πρώην υφυπουργός ΠΕΧΩΔΕ και Εθνικής Οικονομίας των Κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ αποθεώθηκε, ενώ αρκετές φορές η ομιλία της διακόπηκε « ευχάριστα» από συνθήματα και χειροκροτήματα που ενίσχυαν την δυναμική που ανέπτυξε στην ομιλία της μεταφέροντας στον υπερθετικό βαθμό την βεβαιότητα ότι το ΠΑΣΟΚ στις 16 Σεπτεμβρίου θα είναι Κυβέρνηση των πολιτών, Κυβέρνηση του Ελληνικού λαού.
Η κ. Ροδούλα Ζήση απηύθυνε προσκλητήριο συμμετοχής, σε όλους όσοι «βλέπουν ότι δεν πάει άλλο με την Δεξιά», για την συγκρότηση της νέας, μεγάλης, κοινωνικής και πολιτικής πλειοψηφίας. Οι πολίτες απορρίπτουν τα εκβιαστικά διλήμματα, γιατί «η συνέχιση της κυβέρνησης του κ. Καραμανλή αποτελεί καταστροφή για τη χώρα » υπογράμμισε η υποψήφια βουλευτής, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι «μπροστά στις κάλπες κρύβει το πρόγραμμα του» και ζητά λευκή επιταγή.
Παρουσιάζοντας τις βασικές πτυχές του προγράμματος του ΠΑΣΟΚ εξάλλου η κ. Ζήση «δεσμεύτηκε ότι το ΠΑΣΟΚ θα αγωνιστεί για την μεγάλη ανατροπή αυτού του κατεστημένου της κοινωνικής αδικίας», ενώ ειδική αναφορά έκανε στο πρόγραμμα του Κινήματος για τη Μαγνησία και ολόκληρη τη Θεσσαλία, επισημαίνοντας την αναγκαιότητα «να χειραφετηθεί η πόλη, να πιστέψει στον εαυτό της και στις δυνατότητες της».
«To ΠΑΣΟΚ είναι αυθεντικό κίνημα δημιουργίας και συμμετοχής, επισήμανε η κ. Ροδούλα Ζήση.
Είναι κίνημα προσφοράς στην πατρίδα. Είναι κίνημα περηφάνιας, που βάζει τον πήχη ψηλά.
Το αποδείξαμε στο παρελθόν. Απόψε, η συγκέντρωση αυτή στέλνει το μήνυμα της μεγάλης νίκης, σε κάθε γωνιά της Μαγνησίας, σε κάθε γωνιά της χώρας.
Η Νίκη του ΠΑΣΟΚ θα είναι νίκη του λαού.
Θα ανήκει σε όλους τους δημοκράτες, σ’ όλους τους πατριώτες, σ΄ όλους τους προοδευτικούς ανθρώπους, σ’ όλους τους ενεργούς πολίτες.
Η Νίκη μας θα είναι όλων των δυνάμεων της εργασίας και της δημιουργίας,
του πνεύματος και του πολιτισμού, όλων των δυνάμεων της δημοκρατίας, της προόδου και της Αριστεράς.
Από το Βόλο σήμερα στέλνουμε μήνυμα καθαρό και ηχηρό:
Οι πολίτες γνωρίζουν καλά πόσο κρίσιμη είναι η ψήφος τους την Κυριακή.
Κρίσιμη για το σήμερα , το αύριο , την Ελλάδα.
Είναι εθνική επιταγή να σταματήσει ο κατήφορος.
Δίνουμε στη χώρα Κυβέρνηση υπεύθυνη, κυβέρνηση ισχυρή που χρειάζεται ο τόπος για να πάει μπροστά.
Την Κυριακή, οι Μαγνησιώτες ψηφίζουν Νέα Αλλαγή.
Ψηφίζουν Αλλαγή για τη ζωή τους.
Οι εργαζόμενοι για καλές δουλειές με κατοχυρωμένα δικαιώματα.
Οι δάσκαλοι για αξιοπρεπείς μισθούς και καλύτερα σχολεία.
Οι φοιτητές για πτυχία με αντίκρισμα και σπουδές προοπτικής.
Οι αγρότες για δίκαιες τιμές στο χωράφι
και για προϊόντα ανταγωνιστικά στις διεθνείς αγορές.
Οι άνεργοι για το δικαίωμα στην εργασία.
Οι συνταξιούχοι για να ζουν με αξιοπρέπεια και όχι με ψίχουλα.
Την Κυριακή, βάζουμε τέλος στη μιζέρια και στην παρακμή. Στους κουμπάρους και τη διαφθορά. Αποχαιρετούμε όλου αυτούς που θέλησαν να μας γυρίσουν πίσω, στο γκρίζο παρελθόν, που κορόιδεψαν τους πολίτες. Που εγκατέλειψαν τη Μαγνησία. Ο Πρόεδρός μας Γιώργος Παπανδρέου δεσμεύεται προσωπικά για την υλοποίηση του προγράμματός μας, αλλά και να οδηγήσει τη χώρα με σταθερότητα και ασφάλεια στο νέο διεθνές περιβάλλον, χωρίς κλυδωνισμούς και πάνω από όλα να ανακτήσει το χαμένο κύρος μίας χώρας που μέχρι το 2004 έπαιζε καθοριστικό ρόλο στη διεθνή σκηνή και τώρα έχει μείνει ουραγός των εξελίξεων.
Με αρχηγό και αυριανό πρωθυπουργό το Γιώργο Παπανδρέου το ΠΑΣΟΚ είναι έτοιμο για τη μεγάλη ανατροπή και έχει δώσει ήδη δείγματα γραφής για μία νέα διακυβέρνηση προς όφελος όλων των πολιτών.
Κυρίαρχη προτεραιότητά μας και για τη Μαγνησία, για την οποία υπάρχει ένα έτοι

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου