ΤΟΠΙΚΑ

Δραστηριότητες της Ελενας Αντωνοπούλου

δραστηριότητες-της-ελενας-αντωνοπού-851206

Σειρά συναντήσεων πραγματοποίησε την Τετάρτη η υποψήφια βουλευτής κα Ελενα Αντωνοπούλου με φορείς και κατοίκους του Νομού Μαγνησίας.
Η αγάπη των ανθρώπων και οι θερμές εκδηλώσεις προς το πρόσωπο της κας Αντωνοπούλου σηματοδοτούν το αποτέλεσμα των εκλογών της Κυριακής και την επιθυμία του κόσμου για ανανέωση στα πρόσωπα των βουλευτών.
Στις 9:30 το πρωί επισκέφτηκε το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Μαγνησίας όπου την υποδέχθηκε ο πρόεδρος του κ. Κολυνδρίνης. Η υποψήφια βουλευτής ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του ΚΤΕΛ και ενημερώθηκε για τον τρόπο λειτουργίας του, καθώς και για τα προβλήματα που απασχολούν την εταιρία.
Στην επίσκεψή της είχε την ευκαιρία να συζητήσει με εργαζομένους αλλά και με επιβάτες των γραμμών του ΚΤΕΛ, οι οποίοι της ευχήθηκαν καλή επιτυχία. Η κα Αντωνοπούλου τους ευχαρίστησε για τα θερμά λόγια και τις εκδηλώσεις αγάπης προς το πρόσωπό της και δεσμεύτηκε πως, όπως μέχρι σήμερα βρίσκεται δίπλα στα προβλήματα και δίνει μάχες για την επίλυσή τους, έτσι και αύριο, με την νέα κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή, θα είναι δίπλα τους αρωγός σε κάθε δίκαιη διεκδίκηση. «Είμαι η Έλενα που γνωρίζετε. Συναντιόμαστε καθημερινά, ανταλλάσσουμε απόψεις. Είμαι δίπλα σας σε κάθε δίκαιο αίτημά σας. Γνωριζόμαστε και επί χρόνια δίνουμε κοινούς αγώνες. Μαζί θα συνεχίσουμε. Μαζί με την κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή.»
Αργότερα η υποψήφια βουλευτής επισκέφτηκε τα γραφεία του τελωνείου Βόλου, όπου συναντήθηκε με τον Δ/ντή κ. Βασίλειο Ράπτη και τους εργαζομένους. Στην επίσκεψη αυτή συναντήθηκε και με εκτελωνιστές και με εργαζομένους του Οργανισμού Λιμένα Βόλου, οι οποίοι της εξέθεσαν προβλήματα του κλάδου τους μαζί με τις ευχές τους για την προεκλογική της εκστρατεία.
Στις 10:30 συναντήθηκε με τον Δήμαρχο της Νέας Ιωνίας κ. Παύλο Μαβίδη και τον αντιδήμαρχο. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου στο Δημαρχιακό μέγαρο. Συζητήθηκαν θέματα του Δήμου και ο σχεδιασμός για την ανάπτυξη και την ευημερία της περιοχής.
Αμέσως μετά επισκέφτηκε το δημόσιο ΚΤΕΟ που λειτουργεί στην εθνική οδό Βόλου – Λάρισας και ενημερώθηκε τα τεχνικά θέματα που εξετάζονται στα οχήματα, καθώς και για τα προβλήματα λειτουργίας του. Η κα Αντωνοπούλου επεσήμανε την καθοριστική σημασία του ΚΤΕΟ στην ασφάλεια των πολιτών και τόνισε:
«Ένα από τα βασικά προβλήματα που πρέπει να λυθεί είναι ο έλεγχος των οχημάτων των κατοίκων των νησιών μας. Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε την ευθύνη της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης ήταν από τα πρώτα αιτήματα που θέσαμε. Ζητήσαμε να υπάρχει μια κινητή μονάδα ελέγχου, η οποία να επισκέπτεται τα νησιά μας και να πραγματοποιεί επιτόπου τους ελέγχους των οχημάτων των κατοίκων. Στην προσπάθειά μας αυτή βρήκαμε αρωγό την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Δυστυχώς όμως δεν προλάβαμε να το υλοποιήσουμε. Αποτελεί ευθύνη της σημερινής Νομαρχιακής Αρχής να συνεχίσει και να ολοκληρώσει την λύση στο δίκαιο αίτημα των κατοίκων των νησιών για έλεγχο των οχημάτων τους στον τόπο τους.»
Το μεσημέρι η κα Αντωνοπούλου επισκέφτηκε το γηροκομείο στα Κανάλια και βρέθηκε δίπλα στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, συνομίλησε μαζί τους και ενημερώθηκε από το προσωπικό του ιδρύματος για τα προβλήματα και τις ανάγκες των ανθρώπων που ζουν εκεί.
Το απόγευμα συναντήθηκε με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, κατοίκους της Νέας Ιωνίας στην καφετέρια «Ιωνία» και αμέσως μετά αναχώρησε για την περιοχή του Βελεστίνου, όπου πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων με κατοίκους της περιοχής.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου