ΤΟΠΙΚΑ

Περιοδεία του Υφ. Εσωτερικών σε Κάρλα και Φερές

περιοδεία-του-υφ-εσωτερικών-σε-κάρλα-κ-851206

Κρατώντας το δυνατό παλμό και τη συγκίνηση της μεγαλειώδους προεκλογικής συγκέντρωσης στην καρδιά του εμπορικού κέντρου του Βόλου, ο Υφυπουργός Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης και υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας Θανάσης Νάκος, συνέχισε χθες τις περιοδείες του στους Δήμους Κάρλας και Φερών.
Η πρωτοφανής σε μέγεθος συγκέντρωση του Βόλου ήταν στο επίκεντρο της συζήτησης των πολιτών της περιοχής, οι οποίοι δηλώνοντας με την παρουσία τους τη δυναμική συμπαράστασή τους, ανανέωσαν την σχέση εμπιστοσύνης που διατηρούν εδώ και χρόνια με τον Θανάση Νάκο.
Σχέση που στηρίζεται πάνω σε κοινές αξίες και όνειρα που διαμόρφωσαν τη διαδρομή τους στην υλοποίηση του κοινού τους οράματος για το νομό Μαγνησίας.
Με την ίδια εικόνα και διάχυτο το αίσθημα της νίκης ο Υφυπουργός, επισκέφτηκε τον Άγιο Γεώργιο Φερρών, το Ριζόμυλο, το Στεφανοβίκειο και τέλος το Βελεστίνο, όπου μίλησε με τους κατοίκους αναφερόμενος τόσο στο κυβερνητικό έργο δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ανάγκη ριζικών μεταρρυθμίσεων και αλλαγών όσο και στις βαθιές τομές που χρειάζεται ο τόπος.
«Είναι μεγάλη η τιμή που μου κάνετε σήμερα και θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη σημαντική παρουσία σας και να σας διαβεβαιώσω ότι από όπου κι αν κληθώ να υπηρετήσω την πατρίδα, η σχέση μου με τους ανθρώπους της Μαγνησίας θα είναι και η αφετηρία μου και ο προορισμός μου. Θα βρίσκομαι πάντα στην πρώτη γραμμή της μάχης για να βοηθήσω τον τόπο μου και τους ανθρώπους του. Ήταν για μένα μία δύσκολη προεκλογική περίοδος, πολλές φορές μετά από εντολή του πρωθυπουργού αναγκάστηκα να εγκαταλείψω τη Μαγνησία για να βρεθώ είτε στην Πελοπόννησο είτε στην Εύβοια δίπλα στον πρωθυπουργό. Ο Πρωθυπουργός μου ανέθεσε το ρόλο του συντονιστή της εφαρμογής των κυβερνητικών μέτρων ανασυγκρότησης στην Εύβοια, μία θέση μεγάλης ευθύνης σε μία δύσκολη για τον τόπο περίοδο.
Μέσα σ΄ αυτή τη δύσκολη κατάσταση είμαι ικανοποιημένος γιατί κατάφερα να επισκεφθώ όλους τους Δήμους του Νομού και σήμερα και τον δικό σας.»
Ο Υφυπουργός μετέφερε στους πολίτες των παραπάνω περιοχών την αποφασιστικότητα του Πρωθυπουργού με ανανεωμένη και δυνατή τη λαϊκή εντολή να προχωρήσουμε όλοι μαζί πιο γρήγορα και πιο αποφασιστικά στην νέα διακυβέρνηση.
Συνεχίζοντας ο κ. Νάκος ανέφερε ότι: «κατά την προηγούμενη περίοδο ξεκινήσαμε την εφαρμογή της Εθνικής Στρατηγικής για την ανάπτυξη της Περιφέρειας. Στόχος μας είναι να έχει κάθε περιοχή της Πατρίδας μας τη δυνατότητα να αξιοποιήσει τα συγκριτικά πλεονεκτήματά της. Με το έργο και τις δράσεις μας, στηρίζουμε τον αγροτικό κόσμο ώστε να κρατηθεί στη γη του, να παράγει και να προοδεύει».
Και συνεχίζει «αυτό είναι και το στοίχημα που οφείλουμε να κερδίσουμε όλοι μαζί για την Μαγνησία. Στη Μαγνησία ξεκίνησαν και προχωρούν έργα και δράσεις που προσφέρουν νέες δυνατότητες στις αγροτικές και ορεινές περιοχές».
Ο Υφυπουργός δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα έργα της περιοχής που υλοποιούνται από το αναπτυξιακό πρόγραμμα «ΘΗΣΕΑΣ» όπως τα δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης Βελεστίνου, οι δρόμοι από Αγ. Γεώργιο Φερών μέχρι Βελεστίνο, από Βελεστίνο μέχρι το μνημείο του Ρήγα και από το Αερινό στην Κοκκίνα, η ανακατασκευή της κεντρικής πλατείας Ρήγα Φεραίου στο Βελεστίνο, οι πεζοδρομήσεις στους Δήμους της ευρύτερης περιοχής, η ανάπλαση της κεντρικής πλατείας Ριζόμυλου κ.α.
Επίσης ο κ. Νάκος μίλησε για τη σημασία του έργου του κόμβου του Βελεστίνου η μελέτη για το οποίο ήδη εκπονείται.

Πρόγραμμα περιοδειών
Σήμερα Πέμπτη ο κ. Θαν. Νάκος θα επισκεφθεί τη Συκή στις 6 μ.μ., την Ξινόβρυση στις 6.30 μ.μ., την Αργαλαστή στις 7 μ.μ., το Νεοχώρι στις 8 μ.μ. και τις Αφέτες στις 9 μ.μ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου