ΤΟΠΙΚΑ

Ομιλίες της Ζ. Μακρή στη Νέα Ιωνία και το Διμήνι

ομιλίες-της-ζ-μακρή-στη-νέα-ιωνία-και-τ-851206

Με ομιλίες της στο Διμήνι και στη Νέα Ιωνία, έκλεισε ο κύκλος των επαφών και των επισκέψεων χθες, για την υποψήφια βουλευτή Μαγνησίας κυρία Ζέττα Μακρή. Από τις 7 το απόγευμα είχαν αρχίσει να συγκεντρώνονται οι δημότες της Αισωνίας για να προϋπαντήσουν τη βουλευτή. Μία ώρα αργότερα η κυρία Μακρή, κάνοντας αγώνα δρόμου, προσπαθώντας να προλάβει και να ικανοποιήσει τα αιτήματα δεκάδων πολιτών, για μια έστω και ολιγόλεπτη προσωπική επαφή, κατάφερε να είναι συνεπής στο ραντεβού της με το Διμήνι.
Η σχέση της με το Δήμο Αισωνίας, είναι σαφώς ξεχωριστή, αφού ο όμορος Δήμος της πρωτεύουσας του νομού την έφερε πρώτη στην προτίμησή του στις προηγούμενες εκλογές. Μια πρωτιά, που η χθεσινή συγκέντρωση έδειξε, πως θα επαναληφθεί και στις 16 Σεπτεμβρίου. Χαρακτηριστική ήταν η στιγμή, που η κυρία Μακρή χαμογελώντας, ρώτησε αν η ψήφος προς την ίδια έπιασε τόπο. Το παρατεταμένο χειροκρότημα και τα επιφωνήματα των παρισταμένων, έκλεισαν με τον καλύτερο τρόπο τη συγκέντρωση.
O δεύτερος μεγαλύτερος Δήμος του νομού, αυτός της Νέας Ιωνίας είχε σειρά. Πλήθος κόσμου, είχε κατακλύσει την πλατεία μπροστά από το Δημαρχείο, υποδεχόμενο τη κυρία Μακρή. Στην ομιλία της η επί 7ετία βουλευτής Μαγνησίας, κάλεσε τους πολίτες να εκτιμήσουν και να αποφασίσουν με καθαρά πολιτικά κριτήρια, επιλέγοντας από ένα ψηφοδέλτιο άξιων και χρήσιμων προσωπικοτήτων για το κόμμα και τον τόπο, αυτούς που θα μπορέσουν να καλύψουν με επάρκεια την πιθανότητα της απώλειας της μιας κυβερνητικής έδρας. Όπως τόνισε η βουλευτής, θα είναι άδικο για το νομό, να ελαχιστοποιηθούν οι δυνατότητες έμπειρων και ουσιαστικών διεκδικήσεων, εξ αιτίας της μείωσης των δικών μας εκπροσώπων. Ζήτησε λοιπόν σκεπτόμενη ψήφο, απαλλαγμένη από συναισθηματισμούς, καθώς θα μετρήσει και η δυναμική της εισόδου, όσων τελικά επιλέξουν οι ψηφοφόροι της Μαγνησίας. Χάρη στη δυνατότητα της δισταυρίας, συμπλήρωσε η κυρία Μακρή, η διευκόλυνση είναι μεγάλη, ώστε πραγματικά η ψήφος σας να πιάσει τόπο, δυναμώνοντας την πατρίδα μας, αλλά και τον ηγέτη μας τον Κώστα Καραμανλή, στο τεράστιο έργο της δεύτερης τετραετίας, μιας τετραετίας, που θα χαρακτηριστεί από την ολοκλήρωση και την παγίωση όλων των μεταρρυθμίσεων και των καινοτόμων αλλαγών, που προσδοκά ο Έλληνας πολίτης.
Σήμερα η κυρία Μακρή θα επισκεφτεί μεταξύ άλλων την Άφησσο στις 18.00, τις Αφέτες στις 18.30, και το Νεοχώρι στις 19.00, για να καταλήξει στις 20.30 στο Βελεστίνο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου